Survivor all star: «Ρε δεν ντρέπεσαι; Κάτσε να δεις τι θα γίνει!» - Πρωτοφανής έκρηξη από τον Βασάλο

Το άλλο του πρόσωπο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Ρε δεν ντρέπεσαι; Κάτσε να δεις τι θα γίνει!» - Πρωτοφανής έκρηξη από τον Βασάλο

Πρώτο θέμα συζήτησης ήταν την Τετάρτη 17/5 στο Survivor all star η Μελίνα Μεταξά, με την παίκτρια να προκαλεί τους διάσημους αναφορικά με τις κινήσεις της αλλά και σχετικά με το αν ψήφισε το Κωνσταντίνο Βασάλο ή όχι.

Η ίδια πιέστηκε πάρα πολύ από τις εντάσεις και από όσα άκουσε τόσο από την ομάδα της αλλά και από τη Μαριάλενα Ρουμελιώτη με αποτέλεσμα να απομονώνεται στη ζούγκλα, κλαίγοντας (δείτε εδώ όσα είπε).

Ο λόγος που ο Κωνσταντίνος Βασάλος βγήκε εκτός εαυτού στο Survivor all star

Στη συνέχεια, κόκκινοι και μπλε οδηγήθηκαν στο χώρο του αγωνίσματος με τις εντάσεις να συνεχίζονται! Πρωτοφανής ήταν μάλιστα η έκρηξη του Κωνσταντίνου Βασάλου, ο οποίος δε μπορούσε να δεχτεί, πως υπήρχαν άτομα, που υποστήριζαν τη Μελίνα, ενώ σε άλλη φάση την κατηγορούσαν.

«Άκου εδώ τι λέει; Ρε δεν ντρέπεσαι; Δεν ντρέπεσαι με αυτά, που λες ρε Γιώργο; Κάτσε να δεις τι θα γίνει. Υποστηρίζεις τη Μελίνα τώρα, θες να πω τι λέγαμε; Μην το ανοίγεις, δε σε συμφέρει, εκτίθεσαι», είπε ο Βασάλος στον Ασημακόπουλο.

Προβληματισμός με τις κινήσεις της Μελίνας στους διάσημους

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν φανερά ενοχλημένη με τη Μελίνα λέγοντας πως ''δεν τρώει πια κουτόχορτο'' αλλά και για το γεγονός, πως η Μελίνα Μεταξά έχει αρχίσει να κάνει παρέα με άτομα από την άλλη ομάδα και πως την υποκινούν να ψηφίζει συγκεκριμένα άτομα!

Όλοι οι παραπάνω λόγοι έφεραν τα δύο κορίτσια σε αντιπαράθεση με τις δύο να έχουν διαφορετικές σκέψεις και απόψεις.

«Μια ώρα Πρώτη φορά λείπει η Μελίνα από την παρέα μας και μετά από λίγο έρχεται ο Βασάλος με τον Τάκη και μας είπαν ότι είδαν τη Μελίνα στο spot του Μπάρτζη μαζί του και με τον Ασημακόπουλο. Τι δουλειά είχε η Μελίνα στο spot; Δεν θα σου πω εγώ τι να κάνεις αλλά μη μου υποτιμάς και τη νοημοσύνη, γιατί δεν τρώμε και κουτόχορτο. Δεν γίνεται Μελίνα μου να κράζεις από το πρωί μέχρι το βράδυ τον Ασημακόπουλο και τον Μπάρτζη και να κάθεσαι μαζί τους μια ώρα πριν την ψηφοφορία....», είπε η Μαριαλένα.