Survivor all star: Ξέσπασε σε κλάματα η Μελίνα Μεταξά - Σε τραγική κατάσταση μόνη της στη ζούγκλα

''Λύγισε'' μακριά από την ομάδα της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Ξέσπασε σε κλάματα η Μελίνα Μεταξά - Σε τραγική κατάσταση μόνη της στη ζούγκλα

Στο στόχαστρο είδαμε να μπαίνει η Μελίνα Μεταξά την Τετάρτη 17/5 στο Survivor all star (δείτε εδώ αναλυτικά τι συμβαίνει) με αποτέλεσμα η ψυχολογία της να πέσει αισθητά, σε συνδυασμό, πως είναι και υποψήφια προς αποχώρηση!

Η παίκτρια μάλιστα στην προσωπική συνέντευξη, που παραχώρησε ''λύγισε'' και ξέσπασε σε κλάματα, καθώς δέχτηκε αρκετά πυρά από την ομάδα της και σε τελική ανάλυση δε θα ένιωθε άνετα να εκφράσει τα συναισθήματά της μπροστά τους.

Ο λόγος που η Μελίνα Μεταξά ξέσπασε σε κλάματα στο Survivor all star

«Ψυχολογικά έχω κουραστεί πολύ, μου λείπουν οι δικοί μου άνθρωποι. Από την άλλη μπορώ να πω ότι περνάω πολύ καλά, τα έχω βρει με τον εαυτό μου! Προσπαθώ να μη με επηρεάζουν όλα αυτά τα πράγματα, που γίνονται! Δεν έδωσα κανένα δικαίωμα να μου συμπεριφερθεί με τέτοιο τρόπο η Μαριαλένα...», είπε η Μελίνα Μεταξά κλαίγοντας.

Η ομάδα που κερδίζει απόψε (17/5)

Η 19η εβδομάδα του Survivor All Star θα λήξει εκτάκτως πιο σύντομα, δηλαδή απόψε, Τετάρτη 17/5, θα είναι το τελευταίο επεισόδιο αφού εν όψει των εκλογών την 21η Μαΐου ο ΣΚΑΙ θα εντάξει στο πρόγραμμά του - και ειδικά στην prime time ζώνη - εκπομπές αντίστοιχου περιεχομένου!

Ο πρώτος αγώνας της εβδομάδας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή με έπαθλο ένα αυτοκίνητο το οποίο και κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης. Οι δυο αγώνες που ακολούθησαν μετά (δηλαδή Δευτέρα και Τρίτη) ήταν αγώνες ασυλίες από τους οποίους βγήκαν τρεις υποψήφιοι. Την Δευτέρα ψηφίστηκε ο Γιώργος Κόρομι και την Τρίτη αφού έπρεπε να ψηφιστούν δυο το αποτέλεσμα έδειξε Τάκη Καραγκούνια και Μελίνα Μεταξά. Όλοι Κόκκινοι, αφού η ομάδα κατατροπώθηκε πανηγυρικά από τους μπλε.

Σήμερα, λοιπόν, ο τελευταίος αγώνας αυτής της εβδομάδας είναι αγώνας επάθλου και μόνο μια ομάδα θα καταφέρει να τον κερδίσει!

Ο άνθρωπός μας στον Άγιο Δομίνικο μας ενημέρωσε από πολύ νωρίς το πρωί και με μεγάλη σιγουριά. Οι Κόκκινοι μπορεί να ηττήθηκαν δυο μέρες σερί αλλά επιστρέφουν δυναμικά απόψε στον στίβο μάχης και κερδίζουν τους Μπλε! Κόκκινοι λοιπόν απόψε!

UPDATE: Survivor All Star spoiler 17/5: Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!