Survivor all star: «Τι δουλειά είχε εκεί;» - Προβληματισμός με τις κινήσεις της Μελίνας Μεταξά στους διάσημους

«Μας είπαν ότι είδαν...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Τι δουλειά είχε εκεί;» - Προβληματισμός με τις κινήσεις της Μελίνας Μεταξά στους διάσημους

Την Τρίτη 16/5 είδαμε να βγαίνουν οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor all star (δείτε τους εδώ) με τη Μελίνα Μεταξά να προκαλεί τους διάσημους αναφορικά με τις κινήσεις της αλλά και σχετικά με το αν ψήφισε το Βασάλο ή όχι.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν φανερά ενοχλημένη μαζί της λέγοντας πως ''δεν τρώει πια κουτόχορτο'' αλλά και για το γεγονός, πως η Μελίνα Μεταξά έχει αρχίσει να κάνει παρέα με άτομα από την άλλη ομάδα και πως την υποκινούν να ψηφίζει συγκεκριμένα άτομα!

Οι εντάσεις με τη Μελίνα Μεταξά στο Survivor all star

Όλοι οι παραπάνω λόγοι έφεραν τα δύο κορίτσια σε αντιπαράθεση με τις δύο να έχουν διαφορετικές σκέψεις και απόψεις.

«Μια ώρα Πρώτη φορά λείπει η Μελίνα από την παρέα μας και μετά από λίγο έρχεται ο Βασάλος με τον Τάκη και μας είπαν ότι είδαν τη Μελίνα στο spot του Μπάρτζη μαζί του και με τον Ασημακόπουλο. Τι δουλειά είχε η Μελίνα στο spot; Δεν θα σου πω εγώ τι να κάνεις αλλά μη μου υποτιμάς και τη νοημοσύνη, γιατί δεν τρώμε και κουτόχορτο. Δεν γίνεται Μελίνα μου να κράζεις από το πρωί μέχρι το βράδυ τον Ασημακόπουλο και τον Μπάρτζη και να κάθεσαι μαζί τους μια ώρα πριν την ψηφοφορία....», είπε η Μαριαλένα.

Η ομάδα που κερδίζει απόψε (17/5)

Η 19η εβδομάδα του Survivor All Star θα λήξει εκτάκτως πιο σύντομα, δηλαδή απόψε, Τετάρτη 17/5, θα είναι το τελευταίο επεισόδιο αφού εν όψει των εκλογών την 21η Μαΐου ο ΣΚΑΙ θα εντάξει στο πρόγραμμά του - και ειδικά στην prime time ζώνη - εκπομπές αντίστοιχου περιεχομένου!

Ο πρώτος αγώνας της εβδομάδας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή με έπαθλο ένα αυτοκίνητο το οποίο και κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης. Οι δυο αγώνες που ακολούθησαν μετά (δηλαδή Δευτέρα και Τρίτη) ήταν αγώνες ασυλίες από τους οποίους βγήκαν τρεις υποψήφιοι. Την Δευτέρα ψηφίστηκε ο Γιώργος Κόρομι και την Τρίτη αφού έπρεπε να ψηφιστούν δυο το αποτέλεσμα έδειξε Τάκη Καραγκούνια και Μελίνα Μεταξά. Όλοι Κόκκινοι, αφού η ομάδα κατατροπώθηκε πανηγυρικά από τους μπλε.

Σήμερα, λοιπόν, ο τελευταίος αγώνας αυτής της εβδομάδας είναι αγώνας επάθλου και μόνο μια ομάδα θα καταφέρει να τον κερδίσει!

Ο άνθρωπός μας στον Άγιο Δομίνικο μας ενημέρωσε από πολύ νωρίς το πρωί και με μεγάλη σιγουριά. Οι Κόκκινοι μπορεί να ηττήθηκαν δυο μέρες σερί αλλά επιστρέφουν δυναμικά απόψε στον στίβο μάχης και κερδίζουν τους Μπλε! Κόκκινοι λοιπόν απόψε!

UPDATE: Survivor All Star spoiler 17/5: Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!