Survivor All Star: Η έκτακτη απόφαση του ΣΚΑΙ - Δυσάρεστα νέα για τους τηλεθεατές

Δυστυχώς...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Η έκτακτη απόφαση του ΣΚΑΙ - Δυσάρεστα νέα για τους τηλεθεατές

Η 19η εβδομάδα του Survivor All Star τελείωσε, εκτάκτως, την Τετάρτη 17/5 με την αποχώρηση του Γιώργου Κόρομι! Κανονικά όπως όλοι οι φανατικοί τηλεθεατές γνωρίζουμε, το ριάλιτι επιβίωσης προβάλλεται μέχρι και την Πέμπτη αλλά λόγω των εκλογών της 21η Μαΐου ο ΣΚΑΙ αποφάσισε να προσθέσει στην prime time ζώνη πολιτικές και ενημερωτικές εκπομπές και για μία ημέρα (την Πέμπτη που μας πέρασε δηλαδή) να το βγάλει εκτός.

Εκτός προγράμματος ΣΚΑΙ, βέβαια, μετά από απόφαση των ιθυνόντων θα μείνει και κάποιες ημέρες την επόμενη εβδομάδα και το Youweekly.gr έχει όλο το ρεπορτάζ!

Χωρίς Survivor All Star ο ΣΚΑΙ για δυο ημέρες ακόμα

Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, Κυριακή 21 και Δευτέρα 22 δεν θα προβληθεί επεισόδιο λόγω των πολιτικών εξελίξεων!

Την Τρίτη, ωστόσο, 23 Μαΐου το ριάλιτι επιβίωσης θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ένα ανατρεπτικό επεισόδιο. Οι παίκτες θα ριχτούν σε έναν δύσκολο αγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας κι εννοείται πως το Youweekly.gr γνωρίζει από τώρα ποιος θα είναι ο νικητής! Μπορεί η προηγούμενη εβδομάδα - όσον αφορά τις ασυλίες να μην πήγε καθόλου καλά για τους Κόκκινους, αλλά τον τελευταίο αγώνα (του επάθλου) το πήραν εκείνοι κι από ότι φαίνεται μετά από αυτό πήραν τα πάνω τους!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον άνθρωπο μας στον Άγιο Δομίνικο η πρώτη ασυλία πάει στους Κόκκινους. Για να δούμε, τώρα που οι μπλε θα πρέπει να ψηφιστούν... τι θα συμβεί; Κάτι μου λέει πως η ηρεμία μεταξύ τους θα ταραχτεί ανεπανόρθωτα...

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι ο Τάκης μάλωσε άσχημα με το Νίκο Μπάρτζη και η παραγωγή κόντεψε να τους αποβάλλει (δείτε εδώ τι συνέβη γιατί δεν γνωρίζουμε αν θα το δείξει η τηλεόραση).