Survivor all star: «Είσαι ελεύθερη; Θα με...» - Ανοιχτό ''πέσιμο'' από τον Καραγκούνια σε γιατρό της παραγωγής

«Δεν είμαι τόσο μεγάλος»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Είσαι ελεύθερη; Θα με...» - Ανοιχτό ''πέσιμο'' από τον Καραγκούνια σε γιατρό της παραγωγής

Ο Τάκης Καραγκούνιας μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος ηλικιακά παίκτης του ελληνικού Survivor all star, ωστόσο έχει καταφέρει να αποδείξει, πως όταν υπάρχει θέληση και ψυχή μπορεί κανείς να καταφέρει τα ακατόρθωτα!

Στην προσπάθειά του μάλιστα να πάρει μία ακόμη νίκη στο στίβο μάχης της Τετάρτης 17/5 ο παίκτης από το Αίγιο είχε ένα ατύχημα, αφού όπως εξήγησε ''τον πρόδωσαν τα μάτια του'' και εν τέλει οδηγήθηκε στη γιατρό χτυπημένος (δείτε εδώ γιατί η Μελίνα ξέσπασε σε κλάματα νωρίτερα).

Το φλερτ του Τάκη Καραγκούνια σε γιατρό του Survivor all star

Όσο λοιπόν, η γιατρός της παραγωγής φρόντιζε τον Τάκη εκείνος ήταν λαλίστατος και μάλιστα τη φλέρταρε ανοιχτά. Πιο αναλυτικά, ο Καραγκούνιας ρώτησε τη γιατρό αν είναι ελεύθερη και αν θα τον παντρευόταν με την ίδια να γελάει αμήχανα!

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!

Η 19η εβδομάδα του Survivor All Star ολοκληρώνεται απόψε, Τετάρτη 17/5, με ένα επεισόδιο που τα έχει όλα! Ίντριγκες, τσακωμοί, αγώνα επάθλου κι ένα συμβούλιο «φωτιά», αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας ασυλίας από όπου και προέκυψε ως πρώτος προτεινόμενος της εβδομάδας ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος μίλησε πολύ ήρεμα, δέχτηκε την ψήφο και δεν έκανε κανένα θέμα. Το τονίζουμε αυτό γιατί συνήθως όποιος βγαίνει προτεινόμενος ένα παραπονάκι θα το εκφράσει δημόσια, κάτι που δεν συνέβη σε αυτή την περίπτωση!

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος αγώνας ασυλίας όπου η ομάδα που θα έχανε θα έπρεπε να βγάλει δυο προτεινόμενους. Τάκης και Μελίνα ψηφίστηκαν από τους Κόκκινους που ηττήθηκαν για δεύτερη φορά σερί από τους Μπλε.

Και κάπως έτσι φτάνουμε στο σήμερα!

Απόψε μπλε και κόκκινοι έπαιξαν ένα σκληρό στίβο μάχης και μετά το έπαθλο θα μεταφερθούν στον χώρο του συμβουλίου όπου ο Γιώργος Λιανός θα τους ανακοινώσει το όνομα του... πιο αδύναμου κρίκου γι' αυτή την εβδομάδα. Οι πρώτες πληροφορίες που σας μετέφερε το Youweekly.gr από εχθές επιβεβαιώθηκαν: Ο Γιώργος Κόρομι φεύγει!