Survivor All Star spoiler 24/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την δεύτερη ασυλία

Κόκκινοι ή μπλε;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 24/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την δεύτερη ασυλία

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις και οι πληροφορίες που φτάνουν στα μάτια και στα αυτιά μας από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο. Η 20η εβδομάδα που το Survivor All Star βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ θέλει πρωταγωνιστή τον Τάκη Καραγκούνια για όλους τους λάθος λόγους!

Στο χθεσινό επεισόδιο πραγματοποιήθηκε η πρώτη ασυλία της εβδομάδας, στην οποία αναδείχθηκαν ως νικητές οι Κόκκινοι μετά από πολλές διακοπές και εντάσεις. Ο άγριος καυγάς του Τάκη Καραγκούνια και του Νίκου Μπάρτζη επηρέασε ψυχολογικά, σίγουρα, και τις δυο ομάδες, αλλά οι Κόκκινοι κατάφεραν να προπορευτούν στο σκορ και να πάνε στο συμβούλιο του νησιού - που έγινε κι εκεί ο κακός χαμός - ως απλοί παρατηρητές. Πρώτος προτεινόμενος προς αποχώρηση, όπως πολύ σωστά σας είχε αποκαλύψει πρώτο το Youweekly.gr, ο Σπύρος Μαρτίκας! Απόψε, τι λέτε να συμβεί;

Ποιος κερδίζει απόψε στο Survivor All Star

Αγώνας για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας απόψε και ο δεύτερος καυγάς με πρωταγωνιστή τον Τάκη θα είναι ακόμα πιο άγριος από τον πρώτο...

Αυτή την φορά οι Μπλε θα παρατήσουν το παιχνίδι στη μέση αφού μια κίνηση του Τάκη Καραγκούνια θα ενοχλήσει αρκετά τον Γιώργο Ασημακόπουλο! Μεγάλο μπέρδεμα. Το γύρισμα πρέπει να κράτησε για ώρες αφού οι Μπλε αποχώρησαν από τον στίβο μάχης και η παραγωγή προσπαθούσε να σώσει τα ασυμμάζευτα.

Όπως και να έχει το Youweekly.gr γνωρίζει πως το παιχνίδι θα τρέξει κανονικά και πως νικητές θα αναδειχθούν ξανά οι Κόκκινοι! Τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, επίσης, απόψε από το συμβούλιο του νησιού και το Youweekly.gr γνωρίζει ήδη ποιος έχει τις περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα (δείτε εδώ το όνομα).