Survivor All Star spoiler 25/5: ΌΝΤΩΣ; Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί

Έφτασε οριακά στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 25/5: ΌΝΤΩΣ; Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί

Τάκης Καραγκούνιας και Νίκος Μπάρτζης πλακώνονται άσχημα (δείτε εδώ περισσότερα), η παραγωγή του Survivor All Star επεμβαίνει, το γύρισμα σταματάει, η ποινή που τους δίνετε είναι... μηδαμινή μπροστά σε αυτή που έχουν βιώσει άλλοι παίκτες με μικρότερα «αμαρτήματα». Τέλος πάντων...

Δυο αγώνες ασυλίες, τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση λόγω κάποιας ισοψηφίας! Όπως ήδη σας έχει αποκαλύψει το Youweekly.gr νικητές και στους δυο αγώνες θα είναι οι Κόκκινοι ενώ πρώτος υποψήφιος θα βγει ο Σπύρος Μαρτίκας και μετά θα ακολουθήσουν Γιώργος Ασημακόπουλος, Νίκος Μπάρτζης και Ηλίας Μπόγδανος.

Η αλήθεια είναι πως είναι ακόμα νωρίς για να γνωρίζουμε κάτι τέτοιο, η τελευταία πληροφόρηση δηλαδή που ήρθε από τον άνθρωπο μας στον Άγιο Δομίνικο ήταν για το ποιοι κερδίζουν το ταξίδι στη Νέα Υόρκη αυτή την Πέμπτη (δείτε εδώ). Ωστόσο, με την εμπειρία μας πάνω σε αυτό το κομμάτι που λέγεται Survivor τόσα χρόνια τώρα, δεν είναι και δύσκολο να... μαντέψουμε ποιος είναι με το ένα πόδι έξω.

Ποιος έχει περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσει από το Survivor All Star αυτή την εβδομάδα

Ξεκινάμε από τους δυο που δεν πρόκειται να φύγουν με σιγουριά! Μπόγδανος και Μπάρτζης. Και οι δυο φαβορί φέτος για τη νίκη, έχουν φανατικό κοινό, δεν υπάρχει πιθανότητα. Μένουν Ασημακόπουλος και Μαρτίκας. Και οι δυο πολύ δυνατοί στις ψηφοφορίες. Έχουν βρεθεί πολλές φορές στη συγκεκριμένη θέση κι έχουν τελικά διώξει κόσμο και κοσμάκη...

Ο Σπύρος, όμως, έχει κάτι που ο Ασημακόπουλος δεν έχει: Ίντριγκα. Κι αυτό μετράει πολύ οπότε... οι πιθανότητες ο Γιώργος να βγει εκτός είναι περισσότερες σίγουρα! Εδώ θα είμαστε, ωστόσο, να τα ξαναπούμε!