Survivor All Star spoiler 25/5: Ταξίδι στη Νέα Υόρκη το έπαθλο - Ποιος το κερδίζει

Αναμπουμπούλα μεταξύ των παικτών!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 25/5: Ταξίδι στη Νέα Υόρκη το έπαθλο - Ποιος το κερδίζει

Η 20η εβδομάδα του Survivor All Star, λόγω εκλογών, θα ξεκινήσει επίσημα αύριο, Τρίτη 23/5, αφού ο ΣΚΑΙ επέλεξε να μην παίξει επεισόδιο του ριάλιτι ούτε την Κυριακή ούτε και την Δευτέρα. Απόψε για την ακρίβεια στη θέση του θα προβληθεί η ξένη ταινία «Ημέρα ανεξαρτησίας».

Το Youweekly.gr, όμως, όπως ήταν φυσικό κι επόμενο ξέρει ήδη όλα όσα έχουν συμβεί στον Άγιο Δομίνικο κι εμείς θα τα δούμε από αύριο οπότε... πάμε να ξεκινήσουμε!

Με ένταση, καυγάδες και ποινές η 20η εβδομάδα του Survivor All Star

Αρχικά, το βράδυ της Τρίτης 23/5 οι ομάδες θα παίξουμε για την πρώτη ασυλία της εβδομάδα και σας έχουμε αποκαλύψει τόσο το ποιος θα κερδίσει όσο και το ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση (δείτε εδώ).

Μάλιστα στο συγκεκριμένο επεισόδιο, όπως ήδη σας έχει αποκαλύψει το Youweekly.gr μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ, αλλά όπως φαίνεται και στο trailer θα υπάρξει ένας μεγάλος τσακωμός μεταξύ του Τάκη Καραγκούνια και του Νίκου Μπάρτζη που θα αναγκάσει την παραγωγή να τους χωρίσει αλλά και να τους ρίξει ποινή!

Την Τετάρτη 24/5, λοιπόν, στην δεύτερη ασυλία θα έχουμε τρεις υποψήφιους (δείτε τους εδώ μαζί με την ομάδα που θα κερδίσει) ενώ η εβδομάδα θα τελειώσει με δυο απίστευτα έπαθλα: Έπαθλο φαγητού κι έπαθλο... ταξιδιού! Μετά την Αγγλία και το Μαΐάμι ο Ατζούν «χαρίζει» στους παίκτες λίγες ώρες στην εξωπραγματική Νέα Υόρκη!

Ποιος πάει Νέα Υόρκη

Σύμφωνα με τις πηγές μας και τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο η ομάδα που θα γευτεί αυτά τα δυο έπαθλα είναι η Κόκκινη! Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, πως ο Τάκης δεν θα απολαύσει τίποτα αφού η παραγωγή του έχει ρίξει ποινή! Για τον λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί ψηφοφορία στην οποία θα κερδίσει η Σταυρούλα και θα είναι αυτή που και θα φάει και θα πάει μαζί με τους Κόκκινους στη Νέα Υόρκη.