Survivor All Star spoiler (24/5): Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία - Παρέλαση υποψηφίων προς αποχώρηση στο συμβούλιο

Πα - νι - κός!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler (24/5): Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία - Παρέλαση υποψηφίων προς αποχώρηση στο συμβούλιο

Μπορεί τα επεισόδια του Survivor All Star να είναι μειωμένα αυτή την εβδομάδα, καθώς την Κυριακή 21/5 και την Δευτέρα 22/5 λόγω των εκλογών δεν θα προβληθούν νέοι αγώνες, ωστόσο στον Άγιο Δομίνικο όλα συνεχίζονται κανονικά και εμείς μαθαίνουμε αναλυτικά τι συμβαίνει.

Την Τρίτη 23/5 δηλαδή που θα προβληθεί το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας γνωρίζουμε ήδη και ποια θα είναι η ομάδα που θα κερδίσει, αλλά και ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση (δείτε αναλυτικά εδώ). Και δεν τελειώνει εκεί!

Οι πληροφορίες μας φτάνουν μέχρι και την δεύτερη ασυλία, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24/5 και σε αυτή θα γίνει πραγματικά χαμός. Οι πηγές μας, λοιπόν, μας αποκάλυψαν ξανά το χρώμα των νικητών, τους υποψήφιους, γιατί δεν θα είναι μόνο ένας, αλλά και τα άγριο παρασκήνιο.

Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία και αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor All Star

Πιο συγκεκριμένα, οι Κόκκινοι παίρνουν το αίμα τους πίσω μετά τις ήττες της προηγούμενης εβδομάδας και θα κερδίσουν τον αγώνα αυτόν, στον οποίο ο Τάκης Καραγκούνιας θα πιαστεί στα χέρια με παίκτη των Μπλε και θα κινδυνεύσει να αποβληθεί (δείτε εδώ τι θα συμβεί τελικά).

Και την ώρα που η παραγωγή καλείται να πάρει αποφάσεις, οι Μαχητές θα βρεθούν στο συμβούλιο για να ψηφιστούν και τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα. Είναι όλοι τους τόσο διχασμένοι που από την κάλπη θα αναδειχθούν τρία ονόματα. Ο λόγος για τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Νίκο Μπάρτζη και τον Ηλία Μπόγδανο. Τα κορίτσια δεν κινδυνεύουν αυτή τη φορά, όμως τα περιθώρια στενεύουν για τους άνδρες της ομάδας.

Survivor All Star spoiler υποψήφιοι