Survivor All Star: «Τι τέρας είσαι εσύ ρε; Ηλίθιε! Χαζέ» - Εκτός παιχνιδιού Μπάρτζης και Καραγκούνιας

Αποβλήθηκαν προσωρινά μετά από ένα έντονο περιστατικό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Τι τέρας είσαι εσύ ρε; Ηλίθιε! Χαζέ» - Εκτός παιχνιδιού Μπάρτζης και Καραγκούνιας

Λίγο μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το αποψινό 23/5 έπαθλο του Survivor all star (δείτε το εδώ) Κόκκινοι και Μπλε μπήκαν στον στίβο μάχης πιο αποφασισμένοι από ποτέ προκειμένου να βγουν σήμερα νικητές.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και συγκεκριμένα σε ένα ματσάρισμα ανάμεσα στον Τάκη και τον Νίκο ήταν αρκετό για να πάρει φωτιά ο στίβος μάχης μιας και όσο περνούσαν τα εμπόδια, οι δύο παίκτες έπαιξαν «μπουνιές» και κεφαλοκλειδώματα.

Το κερασάκι στη τούρτα ήταν στο τέλος με το τάκλιν του Νίκου προς τον Τάκη με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και τις φωνές του.

Αποβλήθηκαν προσωρινά Μπάρτζης και Καραγκούνιας

«Μέσα μου έριχνε αγκωνιές, μέσα στο παιχνίδι μου έριχνε αγκωνιές. Αυτός το ξεκίνησε. Άντε ρε γραφικοί πέντε μήνες τώρα, εδώ είμαστε! Τι τέρας είσαι; Ηλίθιε, χαζέ», ξεκίνησε να φωνάζει μετά τον τραυματισμό του ο Τάκης Καραγκούνιας. Ωστόσο, ο Νίκος αρνήθηκε πως τον χτύπησε.

Τελικά, οι δύο παίκτες αποβλήθηκαν από το παιχνίδι μέχρι αυτό να τελειώσει ύστερα από απόφαση της παραγωγής.

Επέστρεψε εκτάκτως στην Ελλάδα ο Γιώργος Λιανός - «Έπεσαν κάποιες ψιλές μεταξύ Τάκη - Μπάρτζη και...»

Η κάμερα του Breakfast at Star συνάντησε τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος βρέθηκε πριν από λίγα 24ωρα εκτάκτως στην Ελλάδα. Ο παρουσιαστής του Survivor All Star δεν δίστασε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου αλλά και να τοποθετηθεί για τον καυγά Καραγκούνια - Μπάρτζη.

Επίσης, απάντησε για το τι μέλλει γενέσθαι με τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι.

Όσον αφορά τον λόγο που επέστρεψε Ελλάδα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κατέβηκα για επαγγελματικούς και οικογενειακούς λόγους. Συνδυάστηκε αυτό με κάποιο έπαθλο στο οποίο οι παίκτες έπρεπε να λείψουν (δείτε εδώ που θα πάνε ταξίδι μετά το Μαϊάμι και την Αγγλία) άρα δεν άφησαν κανέναν στο πόστο μου», ενώ στη συνέχεια μίλησε και για τον καυγά μεταξύ Καραγκούνια και Μπάρτζη που εμείς θα δούμε σήμερα: «Υπήρξε μια ένταση μεγάλη, μετά είδαμε ότι έπεσαν αρκετές ψιλές. Έγιναν κάποιες συστάσεις και ηρέμησαν τα πνεύματα. Συνεχίστηκε ήρεμη η κατάσταση κι ελπίζω να συνεχιστεί».

Σχετικά με τον τελικό αποκάλυψε: «Δεν έχω ιδέα πότε θα δούμε τον τελικό γιατί μας αλλάζουν το πρόγραμμα οι εκλογές».

Τέλος, όσον αφορά κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν για προσπάθεια αποδόμησης του ριάλιτι δήλωσε: «Κακώς βγήκα και μίλησα νομίζω τότε. Θεωρώ όταν δουλεύεις σε ένα πρόγραμμα θα πρέπει να το στηρίζεις. Να σου πω την αλήθεια το ψιλομετάνιωσα γιατί ότι και να πεις μπαίνεις σε μια διαδικασία να απαντάει ο ένας και ο άλλος»