Survivor All Star: Τρελάθηκαν οι παίκτες με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Αυτό σίγουρα δεν το περιμένανε!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Τρελάθηκαν οι παίκτες με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Μετά τις εντάσεις στην παράλια των Κόκκινων λόγω του Τάκη Καραγκούνια, οι δύο ομάδες ετοιμάστηκαν και πήγαν στον στίβο μάχης προκειμένου να συναντήσουν τον Γιώργο Λιανό και να παίξουν για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Ο παρουσιαστής λοιπόν τους ανακοίνωσε πως σήμερα δε παίζουν μόνο για να εξασφαλίσουν την θέση τους στο παιχνίδι για ακόμη μια εβδομάδα, αλλά κι για ένα πολύ μεγάλο έπαθλο.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το αποψινό έπαθλο

Συγκεκριμένα, τους αποκάλυψε πως αφού πρώτα βάλουν τα αντηλιακά τους, η ομάδα που θα κερδίσει θα πάει μια αξέχαστη βόλτα με καταμαράν! Θα φάνε, θα διασκεδάσουν και θα αποκτήσουν μια ακόμη φοβερή εμπειρία στο νησί!

Φυσικά, στο άκουσμα του επάθλου και οι δύο ομάδες τρελάθηκαν για αυτό και δήλωσαν έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να το κερδίσουν!

Ανατροπή με τον τελικό του Survivor All Star - Σε αναμμένα κάρβουνα ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Στην τελική ευθεία για τον τελικό του Survivor All Star έχουν μπει οι 12 παίκτες που αυτή την στιγμή βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο. Τελευταίος που αποχώρησε και επέστρεψε την Κυριακή 21/5 στην Ελλάδα ήταν ο Γιώργος Κόρομι (δείτε φωτογραφίες από το Ελ. Βενιζέλος).

Αυτή την εβδομάδα, ακόμη ένας παίκτης πρόκειται να πάρει την δάδα του και να γυρίσει πίσω στην οικογένεια του και εμείς έχουμε τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με το όνομα του.

Έχουν λοιπόν μείνει λίγες εβδομάδες πριν τον τελικό στην Αθήνα και έχουμε μια μεγάλη ανατροπή σχετικά με την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει, ο Ατζούν ήθελε να γίνει ο τελικός μια εβδομάδα νωρίτερα από ότι γίνεται συνήθως, δηλαδή στις 26 με 27 Ιουνίου, δεδομένου πως πέρσι είχε γίνει 5 και 6 Ιουλίου.

Ωστόσο, μετά τα εκλογικά αποτελέσματα που μας οδηγούν στις δεύτερες εκλογές, που πιθανότατα θα γίνουν στις 25 Ιουνίου, φέρνει τεράστιες αλλαγές στον τελικό του Survivor All Star.