Survivor All Star: «Δεν μπορώ άλλο τα νεύρα του! Κουράστηκα» - Απηύδησαν οι Κόκκινοι με τον Καραγκούνια

Έχουν μπουχτίσει όλοι με την συμπεριφορά του...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Δεν μπορώ άλλο τα νεύρα του! Κουράστηκα» - Απηύδησαν οι Κόκκινοι με τον Καραγκούνια

Με φωνές και εντάσεις ξεκίνησε το αποψινό 23/5 επεισόδιο του Survivor all star, το οποίο αυτές τις μέρες βρισκόταν εκτός αέρα, λόγω εκλογών. Σήμερα λοιπόν επέστρεψε, αλλά όχι κι με τον καλύτερο τρόπο (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του Κόρομι μετά την αποχώρησή του).

Έξω φρενών οι Κόκκινοι με τον Τάκη

Συγκεκριμένα, για ακόμη μια φορά, οι Κόκκινοι δείχνουν πόσο μπουχτισμένοι είναι πια με τον Τάκη και με το πώς αντιδρά κάθε φορά στα πάντα. Μιλώντας στην κάμερα, Μαριαλένα και Σάκης δήλωσαν πως έχουν κουραστεί με τις φωνές του και με τις αγριάδες του, με την πρώτη κιόλας τονίσει πως δεν μπορεί άλλο να τον νταντεύει!

Τα ίδια πάνω κάτω υποστήριξε και ο Κωνσταντίνος, ο οποίος παρόλο που έχει έρθει κοντά με τον Καραγκούνια, φαίνεται και αυτός να έχει φτάσει στα όρια του.

«Ο γιατρός σηκώνει τα χέρια ψηλά. Για ακόμα μία φορά ο Τάκης Καραγκούνιας επιλέγει τον μοναχικό δρόμο, το οποίο πιστεύω ότι θα κρατήσει μία δύο ημέρες. Μετά από δύο ημέρες, αν κερδηθεί η ασυλία, θα αλλάξουν όλα πάλι. Παρέμεινε στο παιχνίδι έχει νεύρα, χάνουμε την ασυλία έχει νεύρα, κερδίζουμε την ασυλία και δεν έχει νεύρα.

Δεν μπορώ να τον ψυχολογήσω, πέρασαν και 4,5 μήνες που έχω επιλέξει κι εγώ έναν μοναχικό δρόμο. Έναν δρόμο απαξίωσης, έναν δρόμο – δεν λέγεται και στην τηλεόραση αυτή η λέξη, σταρχ…μός λέγεται. Βάλτε ένα μπιπ εκεί. Έναν δρόμο ότι δεν με ενδιαφέρει τίποτα τέλος πάντων, δεν με νοιάζει. Τελειώνουμε παιδιά σιγά σιγά κι ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Δεν μπορώ να ακούω ξανά τις ίδιες και τις ίδιες συζητήσεις» είπε χαρακτηριστικά.

Ζήτησε μάλιστα και ένα βραβείο πως θέλει να τον περιμένει στο Γαλάτσι, μιας και έχει καταφέρει να τον αντέξει τόσους μήνες...

Ανατροπή με τον τελικό του Survivor All Star - Σε αναμμένα κάρβουνα ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Στην τελική ευθεία για τον τελικό του Survivor All Star έχουν μπει οι 12 παίκτες που αυτή την στιγμή βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο. Τελευταίος που αποχώρησε και επέστρεψε την Κυριακή 21/5 στην Ελλάδα ήταν ο Γιώργος Κόρομι (δείτε φωτογραφίες από το Ελ. Βενιζέλος).

Αυτή την εβδομάδα, ακόμη ένας παίκτης πρόκειται να πάρει την δάδα του και να γυρίσει πίσω στην οικογένεια του και εμείς έχουμε τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με το όνομα του.

Έχουν λοιπόν μείνει λίγες εβδομάδες πριν τον τελικό στην Αθήνα και έχουμε μια μεγάλη ανατροπή σχετικά με την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει, ο Ατζούν ήθελε να γίνει ο τελικός μια εβδομάδα νωρίτερα από ότι γίνεται συνήθως, δηλαδή στις 26 με 27 Ιουνίου, δεδομένου πως πέρσι είχε γίνει 5 και 6 Ιουλίου.

Ωστόσο, μετά τα εκλογικά αποτελέσματα που μας οδηγούν στις δεύτερες εκλογές, που πιθανότατα θα γίνουν στις 25 Ιουνίου, φέρνει τεράστιες αλλαγές στον τελικό του Survivor All Star.