Survivor All Star: «Η Μαριαλένα όντως...» - Ο Γιώργος Κόρομι για πρώτη φορά επιβεβαίωσε τη φήμη

Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρηση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Η Μαριαλένα όντως...» - Ο Γιώργος Κόρομι για πρώτη φορά επιβεβαίωσε τη φήμη

Ο Γιώργος Κόρομι είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor All Star την περασμένη εβδομάδα και παρόλο που ήδη επέστρεψε στην Ελλάδα (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιο), όσο βρισκόταν στο ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό μας στο ΣΚΑΙ η οποία προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 23/5 στον αέρα.

Ο ίδιος, λοιπόν, προχώρησε σε πολλές αποκαλύψεις για όσα συνέβησαν στο νησί πίσω από τις κάμερες και αναφέρθηκε και σε μεμονωμένα περιστατικά τα οποία μπορεί να είδαμε όλοι στις οθόνες μας, για τα οποία έχουν γεννηθεί πολλές απορίες.

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Κόρομι μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star

Ξεκίνησε λέγοντας αρχικά πως δεν περίμενε ότι θα ήταν εκείνος που θα έφευγε από το παιχνίδι, αν και στο πίσω μέρος του μυαλού του ήξερε ότι υπήρχε γη πιθανότητα, ενώ έπειτα δήλωσε: «Υπήρχαν εντάσεις καθημερινά, αλλά δεν έχουν δείξει πολλά από όσα συνέβαιναν».

Όσον αφορά στον τσακωμό του Μπόγδανου με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, δήλωσε: «Ζητούσαμε ο Ηλίας να του πει τι είπε, αλλά δεν το θυμόταν και είναι λογικό» και στην συνέχεια εξήγησε γιατί δήλωσε πως θέλει να δει νικητή τον Σάκη Κατσούλη και όχι τον Ηλία που είναι και κολλητός του: «Πιο καλός στα αγωνίσματα είναι ο Σάκης. Αν ήταν άλλα τα κριτήρια θα έλεγα άλλα... Η Σταυρούλα είναι από τις πιο δυνατές γυναίκες αγωνιστικά, αλλά δεν έχει γνώσεις στο κομμάτι της επιβίωσης», έκλεισε το θέμα επισημαίνοντας μάλιστα πως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θα έβγαζε νικήτρια μία γυναίκα γενικότερα.

Έπειτα, αναφέρθηκε στο άγριο ξέσπασμα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για την Μελίνα Μεταξά η οποία ανέφερε πως είναι "ζευγάρι" με τον Σάκη στον αγωνιστικό χώρο και έκτοτε δημιουργήθηκαν έντονες φήμες για μεταξύ τους κόντρα και εντάσεις (δείτε εδώ αναλυτικά): «Η Μαριαλένα όντως είχε τσαντιστεί και την ενόχλησε πολύ, αλλά εγώ δεν θα έδινα σημασία» και στην πορεία εξήγησε πως καταλαβαίνει γιατί ο Σάκης και η Μαριαλένα δεν ψηφίζονται μεταξύ τους: «Δεν θα ψήφιζα την κοπέλα μου ούτε κι εγώ και χάλια να ήταν».

Σχετικά με το παραβάν που έστησαν οι Κόκκινοι, δήλωσε: «Ήταν ιδέα του Κωνσταντίνου» και κατέληξε για τα πρόσωπα με τα οποία μπορεί να μην θέλει επαφές: «Έχουν φύγει τα άτομα με τα οποία δεν τα βρίσκαμε».

Ρωτήθηκε και για τον Τριαντάφυλλο και τους έξαλλους πανηγυρισμούς του κατά την αποχώρησή του, αλλά δεν έδωσε παραπάνω έκταση και εξήγησε πως δεν τον ενδιαφέρει κάποιος που ανήκει στο παρελθόν: «Τι να σου πω για τον Tριαντάφυλλο που ήταν στο 2021, δεν είναι ο Τριαντάφυλλος ότι πανηγύρισε είναι πολύς κόσμος ο οποίος δεν με ήθελε στο παιχνίδι».