Survivor All Star: «Αχ ρε Ηλία μου Μπόγδανε...» - O έξαλλος πανηγυρισμός του Τριαντάφυλλου για την αποχώρηση του Κόρομι

Το μακροσκελές κείμενο και το βίντεο έπος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Αχ ρε Ηλία μου Μπόγδανε...» - O έξαλλος πανηγυρισμός του Τριαντάφυλλου για την αποχώρηση του Κόρομι

Το βράδυ της Τετάρτης 17/5 είχαμε μια ακόμη αποχώρηση από το Survivor All Star. Από τον πρώτο αγώνα ασυλίας προέκυψε ως πρώτος προτεινόμενος της εβδομάδας ο Γιώργος Κόρο και στη συνέχεια βγήκαν τάκο ο Τάκης Καραγκούνιας και η Μελίνα Μεταξά. Η απόφαση ήταν στο χέρι του κοινού με το αποτέλεσμα να βγαίνει - εμείς από το Youweekly.gr τα είχαμε πει - και εν τέλει να φεύγει ο Κόρομι.

Ο Τριαντάφυλλος λοιπόν δεν τον συμπαθεί, καθώς μην ξεχνάμε πως όταν συμμετείχαν πρώτη φορά στο παιχνίδι είχαν τσακωθεί πάρα πολλές φορές, ενώ ο Κόρο τον είχε αφήσει και νηστικό, γεγονός που είχε προκαλέσει τότε οργή και του είχαν σπάσει το μαγαζί που έχει στο κέντρο της Αθήνας.

Η χαρά του Τριαντάφυλλο με την αποχώρηση του Κόρομι από το Survivor All Star

Στο προφίλ του στο Instagram ο Ντάφυ, αφού δημοσίευσε ένα επικό βίντεο, έγραψε και ένα κείμενο.

«Αχ Ηλία μου Μπόγδανε έμεινες παγωτό που είπε ο καλός σου φίλος ότι θέλει νικητή τον Σάκη. Μα όλοι εσείς εκεί, εκτός του Νίκου είσαστε ψεύτικοι, δεν υπήρξε ποτέ τελικά φιλία, δεν υπήρξε τίποτα και επιτέλους σιγά σιγά επιβεβαιωνόμαστε όλοι εμείς. Πιο πολύ σήμερα Ηλία μου για σένα στεναχωρήθηκα μέσα στη χαρά χιλιάδων εδώ μέσα. Αυτοί είσαστε. Μόνο Νίκος κι ας το πάρει όποιος θέλει. Αλλά εμείς μόνο Νίκος με την αλήθεια», έγραψε.

Survivor All Star Τριαντάφυλλος Κόρομι

Με πόσα χρήματα αποχώρησε ο Γιώργος Κόρομι

Ο Γιώργος Κόρομι, λοιπόν, ήταν από τους παίκτες που μπήκαν λίγο μετά την πρεμιέρα στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα το ριάλιτι ξεκίνησε στις 8 Ιανουαρίου ενώ εκείνος έκανε την εμφάνισή του στις 22.

16 εβδομάδες και κάτι κατάφερε να κρατηθεί στον νησί και να είναι από τους λίγους παίκτες που το όνομά του δεν μπλέχτηκε ποτέ με κλεψιές (είτε φαγητού, είτε κανόνων γενικά του παιχνιδιού).

Ο λόγος του όταν ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του συζητήθηκε αρκετά αφού ήταν πολύ λογικός και μετρημένος...

Το ίδιο συνέβη και κατά την αποχώρησή του...

«Το ταξίδι τελείωσε εδώ. Εύχομαι στα παιδιά να συνεχίσουν όσο συνεχίσει ο καθένας και να το απολαύσουν ως την τελευταία στιγμή. Λίγο έχει μείνει οπότε βάλτε τα δυνατά σας και μην τσακώνεστε. Χαμογελάτε και υπομονή. Δεν θα το θεωρήσω άδικο, όπως είπε κάποιος, αλλά επειδή έχω δει ότι και στο αγωνιστικό κομμάτι να υπερισχύει με διαφορά αλλά και στο κομμάτι της επιβίωσης, πιστεύω ότι αξίζει στον Σάκη», ήταν τα τελευταία του λόγια...

Ο Κόρο, λοιπόν γυρνώντας στην Ελλάδα θα είναι πλούσιος κατά περίπου 85.000 ευρώ! Σίγουρα καθόλου άσχημα...