Survivor all star: Επέστρεψε ο Κόρο με animal print πουκάμισο στην Ελλάδα - Καμία σχέση με το πως ήταν στο παιχνίδι

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Κόρομι ήταν ένας από τους παίκτες, που κατάφεραν να έχουν μία μακρά πορεία στο Survivor all star, ωστόσο την Πέμπτη 18/5 τον είδαμε να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ τη στιγμή της ανακοίνωσης).

Μέσα μάλιστα από τα αποκλειστικά πλάνα, που εξασφάλισε ο φακός του Youweekly.gr έγινε γνωστό, πως ο παίκτης γύρισε στην Ελλάδα την Κυριακή 21/5 με το look του να είναι εμφανώς ανανεωμένο και αλλαγμένο.

Η επιστροφή του Γιώργου Κόρομι στην Ελλάδα από το Survivor all star

Όχι μόνο έβγαλε από πάνω του τα αθλητικά ρούχα, που είχαμε συνηθίσει να το βλέπουμε, αλλά συνδύασε τέλεια μαύρο παντελόνι με ένα animal print πουκάμισο, έχοντας τα μισά μαλλιά του πιασμένα πάνω.

Survivor  - Κόρομι

Νέο θερμό επεισόδιο με τον Τάκη Καραγκούνια! Θα αποβληθεί;

Χαμός αναμένεται να γίνει στα επόμενα επεισόδια του Survivor all star, μιας και όπως θα δούμε ο Τάκης Καραγκούνιας θα είναι για ακόμη μια φορά πρωταγωνιστής αρκετών εντάσεων και τσακωμών, με την παραγωγή μάλιστα να παρεμβαίνει.

Αρχικά, Κυριακή 21 και Δευτέρα 22 δεν θα προβληθεί επεισόδιο Survivor all star όπως είναι αναμενόμενο, λόγω των πολιτικών εξελίξεων. Την Τρίτη, ωστόσο, 23 Μαΐου το ριάλιτι επιβίωσης θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ένα ανατρεπτικό επεισόδιο. Οι παίκτες θα ριχτούν σε έναν δύσκολο αγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Ωστόσο θα δούμε να σημειώνεται ένας πολύ άσχημος καυγάς. Πρωταγωνιστές Τάκης και Μπάρτζης.

Ήδη σας είχαμε αποκαλύψει πριν μερικές μέρες πως κατά την διάρκεια του παιχνιδιού θα δούμε τους δύο άντρες, οι οποίοι είναι και από διαφορετικές ομάδες, να μαλώνουν με αποτέλεσμα τα πράγματα να εξελιχθούν άσχημα, αφού μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει η παραγωγή.

Αυτό φόβισε τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες και έτσι έτρεξαν να προλάβουν τα χειρότερα, τους απομάκρυναν και τους άφησαν να ηρεμήσουν (διαβάστε εδώ όλο το παρασκήνιο).

Μάλιστα, από το trailer που κυκλοφόρησε για το 23/5 επεισόδιο, οι παίκτες τσακώνονται άσχημα τόσο στον στίβο μάχης όσο όμως και στο συμβούλιο. Ωστόσο, αποφάσισαν τελικά οι δύο άντρες να επιστρέψουν στο παιχνίδι (δείτε εδώ την ομάδα που κερδίζει και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση).

Όμως, μαθαίνουμε στις 20/5 από τους ανθρώπους μας στον Άγιο Δομίνικο, πως σημειώθηκε ακόμα ένα θερμό επεισόδιο με τον Τάκη και συγκεκριμένα στην δεύτερη ασυλία.

Ειδικότερα, σε ματσάρισμα με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ηττήθηκε και κινήθηκε ξανά προς τον Νίκο Μπάρτζη πολύ επιθετικά. Έτσι, η παραγωγή αποφάσισε να τον ξανά στείλει στο ξενοδοχείο και μάλιστα τον τιμώρησε με στέρηση 2 επάθλων!

Όπως είναι φυσικά αναμενόμενο, οι Μπλε ζητούν την άμεση αλλά και οριστική αποβολή του...