«Τραμπουκίζει τους παίχτες & τους ανθρώπους της παραγωγής βρίζοντας σπίτια και οικογένειες» - Ο Άρης Σοϊλέδης "αδειάζει" τον Τάκη Καραγκούνια

Τον ξεσκέπασε με την ανάρτησή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Άρης Σοϊλέδης
Instagram / Άρης Σοϊλέδης

Το Σάββατο 20/5 βγήκε στον αέρα το trailer του νέου επεισοδίου του Survivor All Star που θα προβληθεί την Τρίτη 23/5 στο κανάλι του ΣΚΑΙ και σε αυτό φαίνεται ξεκάθαρα πως θα "ανάψουν τα αίματα" ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Νίκο Μπάρτζη, με τους δυο τους να είναι έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια, ιδιαίτερα μετά την κίνηση του μισθοφόρου (δείτε εδώ το βίντεο).

Λίγες ώρες μετά την προβολή αυτού του στιγμιότυπου, λοιπόν, ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος έζησε τον Τάκη Καραγκούνια στον περσινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, ξέσπασε μέσα από μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, τονίζοντας πως είναι ένας παίκτης που τραμπουκίζει τους πάντες δύο χρόνια τώρα.

Διαβάστε επίσης: Spoiler 23/5: ANAMENOMENO - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το ξέσπασμα του Άρη Σοϊλέδη για τον Τάκη Καραγκούνια στο Survivor All Star

«2 τηλεοπτικές χρονιές #survivorGR τραμπουκίζει ΛΕΚΤΙΚΑ όλους τους παίχτες όλους τους ανθρώπους της παραγωγής χωρίς όρια σε εποχές που κατακεραυνώνουμε κάθε είδους #Bullying βρίζοντας σπίτια και οικογένειες. Βγάζει ανθρώπους εκτός εαυτού καθημερινά μπροστά και πίσω από κάμερα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Spoiler (24/5): Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία - Παρέλαση υποψηφίων προς αποχώρηση στο συμβούλιο

Και δεν έχει δει ακόμα τι θα ακολουθήσει στη δεύτερη ασυλία...

Ήδη σας είχαμε αποκαλύψει πριν μερικές μέρες πως κατά την διάρκεια του παιχνιδιού θα δούμε τους δύο άντρες, οι οποίοι είναι και από διαφορετικές ομάδες, να μαλώνουν με αποτέλεσμα τα πράγματα να εξελιχθούν άσχημα, αφού μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει η παραγωγή.

Αυτό φόβισε τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες και έτσι έτρεξαν να προλάβουν τα χειρότερα, τους απομάκρυναν και τους άφησαν να ηρεμήσουν (διαβάστε εδώ όλο το παρασκήνιο).

Όμως, μαθαίνουμε σήμερα 20/5 από τους ανθρώπους μας στον Άγιο Δομίνικο, πως σημειώθηκε ακόμα ένα θερμό επεισόδιο με τον Τάκη και συγκεκριμένα στην δεύτερη ασυλία.

Ειδικότερα, σε ματσάρισμα με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ηττήθηκε και κινήθηκε ξανά προς τον Νίκο Μπάρτζη πολύ επιθετικά. Έτσι, η παραγωγή αποφάσισε να τον ξανά στείλει στο ξενοδοχείο και μάλιστα τον τιμώρησε με στέρηση 2 επάθλων!

Όπως είναι φυσικά αναμενόμενο, οι Μπλε ζητούν την άμεση αλλά και οριστική αποβολή του...