Survivor All Star: «Αποβάλλεται...» - Η οριστική απόφαση της παραγωγής για τον Τάκη Καραγκούνια! Επιτέθηκε ξανά στον Μπάρτζη

Ο Ασημακόπουλος τον "έδωσε" αμέσως

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Αποβάλλεται...» - Η οριστική απόφαση της παραγωγής για τον Τάκη Καραγκούνια! Επιτέθηκε ξανά στον Μπάρτζη

Κατά τη διάρκεια του αποψινού (24/5) αγώνα του Survivor All Star δημιουργήθηκαν διάφορα ζευγάρια των αντίπαλων ομάδων, με τον καθένα τους να "διψάει" για να φέρει κάποιο πόντο, ώστε να μη χρειαστεί να ψηφίσει κανείς κάποιον "δικό" του στο συμβούλιο αργότερα προς αποχώρηση.

Όταν, όμως, ο Τάκης βρέθηκε ως αντίπαλος με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και έχασε, τσαντίστηκε πολύ και την ώρα που οι Μπλε πλησίαζαν τον συμπαίκτη τους για να τον συγχαρούν, ο πρώτος έφυγε με νεύρα προς τον πάγκο του και περνώντας δίπλα από τον Νίκο Μπάρτζη τον έσπρωξε.

Αμέσως ο Ασημακόπουλος φώναξε "σωματικά επαφή" και όλοι οι Μαχητές αποχώρησαν λέγοντας πως δεν πήγαν στον Άγιο Δομίνικο για να παίξουν μπουνιές και κλωτσιές με κανέναν και πως δεν δέχονται τέτοια πράγματα πια. Τότε είναι που ο Γιώργος Λιανός διέκοψε τον αγώνα και προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση μεταφέροντας την απόφαση της παραγωγής για τον Καραγκούνια (δείτε εδώ τι παραδέχθηκε για το πρώτο σκηνικό με το "τάκλιν").

Η απόφαση της παραγωγής για τον Τάκη Καραγκούνια μετά την 2η κίνηση προς Μπάρτζη στο Survivor All Star

«Θεωρούμε ότι αυτή η επαφή ήταν σκόπιμη και είναι μία κίνηση που δεν μας αρέσει και δεν την επιτρέπουμε. Ήμασταν ξεκάθαροι ότι τέτοιες πρακτικές δεν είναι επιτρεπτές. Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε "κόκκινη κάρτα", αποβάλλεται από αυτόν τον αγώνα, γι' αυτό και δεν είναι εδώ, ενώ η παραγωγή αποφάσισε να τον τιμωρήσει και με την ποινή των δύο επάθλων. Για τα επόμενα δύο έπαθλα σε περίπτωση που κερδίσει η κόκκινη ομάδα, δεν θα τα απολαύσει», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Διαβάστε επίσης: «Άνοιξε την τσάντα μου και...» - Νέα καταγγελία κατά του Σπύρου Μαρτίκα

Εκτός αγώνα βγήκε και η Σταυρούλα Χρυσαειδή στη συνέχεια λόγω της κατάστασης της υγείας της, καθώς ενημέρωσε πως δεν αισθανόταν πολύ καλά.