Survivor All Star spoiler 25/5: ΑΝΑΤΡΟΠΑΡΑ - Αυτός αποχωρεί τελικά απόψε!

Φεύγει το πιο δυνατό χαρτί του ριάλιτι!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 25/5: ΑΝΑΤΡΟΠΑΡΑ - Αυτός αποχωρεί τελικά απόψε!

Αυτή η εβδομάδα, η 20η εβδομάδα του Survivor All Star κλείνει με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο αφού μόλις έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr το όνομα που αποχωρεί απόψε από το παιχνίδι και η αλήθεια είναι πως δεν ήταν αυτό που περιμέναμε!

Τα πράγματα ήταν λίγα έντονα αυτές τις ημέρες στον Άγιο Δομίνικο. Εντάσεις, καυγάδες, κάπου ξέφυγαν γεγονότα και καταστάσεις γι' αυτό και η παραγωγή αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα. Ποινή στον Τάκη Καραγκούνια. Για δυο έπαθλα εκτός. Απόψε, λοιπόν, πριν την αποχώρηση οι Κόκκινοι θα πάνε Νέα Υόρκη (δείτε εδώ κάποια πλάνα), εκείνος, όμως, θα μείνει πίσω! Λίγο μετά την επιστροφή τους όλοι μαζί θα κάτσουν απέναντι από τους Μπλε, οι οποίοι απόψε θα σημειώσουν μια πολύ ηχηρή απουσία!

Ποιος παίκτης αποχωρεί από το Survivor All Star

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που είχαμε, μεταξύ των τεσσάρων αντρών που βρίσκονται στον τάκο ο πιο αδύναμος ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος αλλά τελικά...

Δείτε επίσης: Νέο σκάνδαλο στο Survivor All Star - Βίντεο ντοκουμέντο με Μαριαλένα και Σάκη να κρατάνε κινητό;

ΣΠΎΡΟΣ ΜΑΡΤΊΚΑΣ ΕΚΤΌΣ! Ναι, ναι καλά διαβάσατε. Ο επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι που ξέρει να ιντριγκάρει και να δίνει αυτό το αλατοπίπερο στο παιχνίδι μετά από απόφαση των τηλεθεατών από σήμερα θα βρίσκεται εκτός παιχνιδιού και σε λίγες ημέρες θα επιστρέψει Ελλάδα στην αγκαλιά της αγαπημένης του, Βρισηίδας, που κάθε τόσο δημοσιεύει σαν ανάμνηση κοινά τους βίντεο στα media αναπολώντας τις στιγμές που έζησαν και ανυπομονώντας για τις στιγμές που θα έρθουν!

@vrisiida_andrio

Φίλη μου @Konstantina_kapiri έβγαλε το πιο ερωτικό και χορευτικό τραγούδι του καλοκαιριού 🔥#μαυραμεσανυχτα #φοργιου #trend #viral #foryou #greektiktok

♬ Τα μαύρα μου μεσάνυχτα - Konstantina_kapiri