Νέο σκάνδαλο στο Survivor All Star - Βίντεο ντοκουμέντο με Μαριαλένα και Σάκη να κρατάνε κινητό;

Είδαν καλά τα μάτια μου;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Νέο σκάνδαλο στο Survivor All Star - Βίντεο ντοκουμέντο με Μαριαλένα και Σάκη να κρατάνε κινητό;

Θυμίστε μου λίγο πόσες παραβάσεις κανονισμών και πόσες αποβολές έχουμε δει φέτος στο Survivor; Στο Survivor All Star που υποτίθεται συμπεριλαμβάνει τους πιο λαμπρούς και μεγάλους αγωνιστές που πέρασαν από το παιχνίδι; 5 θα σας πω εγώ...

Η αρχή έγινε με Ασημίνα και Δαλάκα - που εν τέλει δεν έφταιγαν τα κορίτσια το είπε και ο Ατζούν - μετά ακολούθησε ο Γιωρίκας Πιλίδης με τον Ηλία Γκότση και τελευταία η Αφροδίτη Σκαφίδα, αφού κυκλοφόρησε ένα βίντεο που έδειχνε ντόπιο να της δίνει φαγητό (δείτε το εδώ). Το παιχνίδι βρίσκεται στην τελική του ευθεία και μετά τα όσα συνέβησαν αυτή την εβδομάδα με τον Τάκη Καραγκούνια και το Νίκο Μπάρτζη είναι ξεκάθαρο πως η παραγωγή προσπαθεί να θέσει τα όριά της και να φτάσουν όσοι φτάσουν στον τελικό, χωρίς να σημειωθούν άλλες αποβολές! Τι συμβαίνει, όμως, στην περίπτωση που κι άλλοι έχουν παραβεί κανόνες κι από... τύχη δεν είχαν πιαστεί μέχρι και σήμερα;

Στο προχθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star λοιπόν...

...σε ένα συγκεκριμένο πλάνο με πρωταγωνιστές τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, έπιασαν κάτι τα μάτια μου που ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ.

Είδα καλά; Αυτό που κρατάει ο Σάκης και προσπάθησε να κρύψει πίσω από την πλάτη της συντρόφου του Μαριαλένας είναι κινητό; Κι αν δεν είναι κινητό ας βγει κάποιος να μου πει τι είναι! Ο νικητής του 4 παραβίασε κανονισμό; Κι αν δεν παραβίασε κανονισμό ας μου πει κάποιος ΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΕΙ!

Δείτε το βίντεο από το 01:20 μέχρι και το 01:30 και παρατηρήστε τα χέρια του Σάκη Κατσούλη. Είδαν καλά τα μάτια μου, λοιπόν, γιατί αν ναι, δεν μπορώ να το διανοηθώ!

UPDATE!

Ευτυχώς έλυσαν την απορία μου στο Πρωινό μας λίγες ώρες μετά την ανάρτησή μου!