Survivor All Star: Καρέ καρέ η στιγμή που η Αφροδίτη Σκαφίδα προμηθεύεται από λόκαλ κρακιεράκια κρυφά (Βίντεο)

Δεν ήξερε ότι την καταγράφει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor All Star: Καρέ καρέ η στιγμή που η Αφροδίτη Σκαφίδα προμηθεύεται από λόκαλ κρακιεράκια κρυφά (Βίντεο)

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει γύρω από το Survivor all star και τις περιβόητες αποβολές, αφού πολλοί είναι πια οι παίκτες, που πιάστηκαν στο παιχνίδι να τρώνε, με αποτέλεσμα η παραγωγή να αποφασίζει την οριστική αποβολή τους.

Την Παρασκευή 7/4 μέσα από το Super Κατερίνα διέρρευσε ένα πάρα πολύ αποκαλυπτικό βίντεο από τη στιγμή, που η Αφροδίτη Σκαφίδα - που κατά τα άλλα καταδικάζει την αδικία - να καταγράφεται τρώγοντας κρυφά μέσα στη ζούγκλα!

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star spoiler 9/4: ΣΦΑΓΗ - Αυτοί είναι οι δυο πρώτοι υποψήφιοι της επόμενης εβδομάδας!

Το βίντεο που καρφώνει την Αφροδίτη Σκαφίδα να τρώει στο Survivor all star

Το πλάνο είναι πολύ ξεκάθαρο και, όπως όλοι βλέπουμε η αθλήτρια τρώει κρακεράκια, μόνο που δεν έχει πάρει χαμπάρι, πως κάποιος από τους λόκαλ, (που τη βοήθησε) παράλληλα τη χαντάκωσε, καθώς την έβγαζε κρυφά βίντεο!

Έτσι λοιπόν, όλοι βλέπουμε την Αφροδίτη να τρώει ευτυχισμένη, ενώ έστελνε φιλιά στον άνθρωπο, που της προμήθευσε το φαγητό. Θα έχουμε άραγε μια ακόμη αποβολή μετά από αυτό;!

Το μόνο σίγουρο είναι, πως βλέπουμε να αποβάλλονται παίκτες, που σήμερα είναι στην Ελλάδα, αλλά παράλληλα αγωνίζονται στο ρίαλιτι άτομα, που κάνουν την ίδια παρανομία, δεν τιμωρούνται και εν τέλει βγαίνουν στις κάμερες με δηλώσεις για το πόσο πεινασμένοι είναι...

Να τονίσουμε, πως το εν λόγω βίντεο τραβήχτηκε τον πρώτο μήνα, που ξεκίνησε το παιχνίδι!

(δείτε εδώ τις δηλώσεις της Δαλάκα για τις αμοιβές μετά τις αποβολές).

Η Ελευθερίου κατονόμασε τον παίκτη που έχει επαφή με την Ελλάδα

Μετά την αποχώρησή της από το 6/4 επεισόδιο του Survivor all star, η Ελευθερία Ελευθερίου παραχώρησε την πρώτη της αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό Μας και μίλησε για όλους και για όλα.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα, στα όσα συνέβησαν με τον Στάθη Σχίζα ενώ αποκάλυψε και τον παίκτη που σύμφωνα με αυτή, έχει έρθει σε επαφή με την Ελλάδα.

«Μέχρι και ο Λιανός μου έλεγε ότι είμαι MVP. Ο Μάριος μου έλεγε πως ό,τι κι να κάνω θα ψηφίζομαι γιατί δεν είμαι αθλήτρια, Δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου στην σχέση μου μαζί του και δε θα ήθελα να έχει προβληθεί αλλά ήταν αναπόφευκτο.

Είχα πει στον Μάριο ότι είναι η ντροπή της Κύπρου ε; Δεν ξέρω ποια γυναίκα στη θέση μου δεν θα αντιδρούσε με ένα τέτοιο τρόπο. Το ότι έχω φτάσει στο σημείο να γελάω με αυτά...

Γελούσε με το ρύζι Καρολίνα αυθόρμητα γιατί δεν είχα καταλάβει ότι πήγαινε στην Καρολίνα. Σε ότι αφορά τον Στάθη Σχίζα, θέλω να πω ότι δεν έγινε ποτέ κάτι τόσο τραγικό ώστε να το μεγαλοποιήσουν τόσο. Ένιωθα απειλή από τους συμπαίκτες μου, από τη πρώτη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι.,

Η αποκάλυψη για τον παίκτη που μιλάει με την Ελλάδα

Με πείραξε που ο Μάριος γνώριζε ότι δεν ήταν κάτι σημαντικό αυτό γα τον Στάθη και δε πήρε θέση. Η Ρία παίζει ένα πάρα πολύ άσχημο παιχνίδι. Πώς γίνεται να γνωρίζει τι γίνεται έξω; Μήπως φταίει η παρέα που έκανε με τον Γκότση;

Ο Μπάρτζης όταν πήγαμε στους Μπλε ανέπνευσε γιατί έφυγε από την μαυρίλα που είχαμε στους Κόκκινους. Στο τελευταίο συμβούλιο μου είπε πως αδίκως με ψήφισε.

Η Ρία είναι άλλος άνθρωπος όταν κλείνουν οι κάμερες» αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Ελευθερία (δείτε με πόσα λεφτά θα επιστρέψει στην Ελλάδα).