Survivor All Star spoiler (30/5): "Σκοτωμός" - Κερδίζουν την 2η ασυλία και βγαίνουν σχεδόν όλοι υποψήφιοι

Πα - νι - κός στον Άγιο Δομίνικο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler (30/5):

Την Κυριακή 28/5 πραγματοποιήθηκε άλλο ένα αγώνισμα του Survivor All Star το οποίο ωστόσο δεν είχε καμία σχέση με τις ασυλίες της εβδομάδας, καθώς η παραγωγή αποφάσισε να κάνει δώρο σε άλλον ένα παίκτη ένα αμάξι ίδιο με εκείνο που κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης πριν από λίγες ημέρες (δείτε εδώ ποιος το πήρε τελικά).

Από σήμερα, όμως, οι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας επιστρέφουν στην ρουτίνα τους και θα αγωνιστούν ώστε να εξασφαλίσουν πως κανένας παίκτης τους δεν θα αποχωρήσει. Εδώ στα γραφεία του youweekly.gr έχουν ήδη φτάσει οι πληροφορίες στα χέρια μας για τους αποψινούς (29/5) νικητές και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση (δείτε εδώ), όμως ο άνθρωπός μας στον Άγιο Δομίνικο μας ενημέρωσε και για το δεύτερο αγώνισμα της εβδομάδας και τους επόμενους υποψήφιους.

Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία της εβδομάδας στο Survivor All Star και βγαίνουν υποψήφιοι οι...

Φαίνεται, λοιπόν, πως θα είναι μία δύσκολη εβδομάδα για τους Διάσημους, καθώς την Τρίτη 30/5 θα χάσουν άλλο ένα έπαθλο, με τους Μαχητές να έχουν πάρει τα πάνω τους μετά τις δικές τους απανωτές ήττες. Ίσως σε αυτό ρόλο να παίζει το γεγονός πως η ψυχολογία των δύο κοριτσιών της ομάδας, της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και της Μελίνας Μεταξά, δεν είναι πολύ καλή, διότι πιέζονται και όσο πλησιάζει το τέλος, τόσο πιο δύσκολο είναι να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να μη "λυγίσουν".

Η μία από τις δύο, μάλιστα, εξαιτίας της αγωνιστικής της συμπεριφοράς και τις επιδόσεις της, θα ψηφιστεί στο συμβούλιο και θα βγει στον τάκο. Ο λόγος για την Μελίνα Μεταξά. Δεν θα είναι μόνη, βέβαια, αφού δεύτερη χαμένη ασυλία ισούται με δύο νέους υποψήφιους προς αποχώρηση. Το δεύτερο όνομα, λοιπόν, που θα βγει στην κάλπη είναι αυτό του Τάκη Καραγκούνια και έτσι οι τρεις από τους πέντε παίκτες κινδυνεύουν!

Διαβάστε επίσης: Απίστευτη γκάφα από τον πατέρα του Κωνσταντίνου Βασάλου - Έδωσε spoiler για τη συνέχεια του παιχνιδιού

Μελίνα Μεταξά Τάκης Καραγκούνιας υποψήφιοι Survivor