Survivor All Star: Γυναικεία υπόθεση το αμάξι - Αυτή η παίκτρια το κέρδισε αλλά δεν έχει δίπλωμα

Αναμενόμενο;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Γυναικεία υπόθεση το αμάξι - Αυτή η παίκτρια το κέρδισε αλλά δεν έχει δίπλωμα

Μπορεί να έπεφταν μία μία στο έδαφος εξαντλημένες από την κούραση μετά από τους πολλαπλούς αγώνες που έπαιξε η κάθε μία, ωστόσο το σίγουρο ήταν πως το δεύτερο αμάξι που έδωσε η παραγωγή σε παίκτη του Survivor All Star θα πήγαινε σε γυναίκα.

Η Σταυρούλα, η Στέλλα και η Μαριαλένα είχαν μείνει στο τέλος να "παλεύουν", ωστόσο η πρώτη αφαίρεσε την τελευταία ζωή της τρίτης και έτσι έμεινε να παλεύει με την ίδια της την συμπαίκτρια. Έμειναν και οι δύο με δύο ζωές, ωστόσο πριν καταρρεύσει, η μία από τις δύο "έφαγε" την άλλη με συνοπτικές διαδικασίες.

Αυτή η παίκτρια κέρδισε το δεύτερο αμάξι στο Survivor All Star

Ο λόγος για την Χρυσαειδή, η οποία, όπως σας είχαμε ενημερώσει ήδη, στα δύο τελευταία race κέρδισε και έτσι πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου στα χέρια της. Μετά τον αγώνα, μάλιστα, διάλεξε και τέσσερις συμπαίκτες της για να πάνε βόλτα, με κάποιον άλλο στο τιμόνι, μιας και η ίδια δεν έχει δίπλωμα οδήγησης και ξεκαθάρισε πως μέχρι να το πάρει το όχημα θα δοθεί στους γονείς της. Αυτοί ήταν η Στέλλα, ο Μάριος, ο Μπόγδανος και ο Ασημακόπουλος μετά από κλήρωση, με τον Μπάρτζη να μένει μόνο στην καλύβα.

Διαβάστε επίσης: Δύσκολες ώρες για τον Κωνσταντίνο Βασάλο στον Άγιο Δομίνικο

Η Μαριαλένα, από την άλλη πλευρά, μετά το τέλος του αγώνα δεν σταμάτησε να κλαίει, εξηγώντας πως είναι πολύ πιεσμένη ψυχολογικά σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού πια, αλλά τόνισε πως δεν ευθύνεται το γεγονός ότι έχασε.

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Σπύρος Μαρτίκας - Η αντίδρασή του μόλις αντίκρισε την Βρισηίδα

Πέρασαν λίγες μόλις ημέρες από την απρόσμενη αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα από το Survivor All Star και ο ίδιος σήμερα, Κυριακή 28/5, επέστρεψε στην Ελλάδα και κάμερες τον περιτριγύρισαν στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", μόλις βγήκε από το αεροπλάνο (δείτε εδώ τις πρώτες του αναρτήσεις).

Προς έκπληξή του, ωστόσο, εκτός από τους δημοσιογράφους, τον περίμενε και η Βρισηίδα Ανδριώτου, η σύντροφός του, η οποία τον περίμενε για πάνω από 4 μήνες να επιστρέψει στην Αθήνα ώστε να συνεχίσουν να ζουν τον έρωτά τους. Βρέθηκε, λοιπόν, ντυμένη στα πορτοκαλί απέναντί του, με τον ίδιο να μένει με το στόμα ανοιχτό αντικρίζοντάς την!

Και αφού συνειδητοποίησε τι συνέβη, αμέσως άρχισαν τις αγκαλιές, χωρίς να τους ενδιαφέρουν τα φώτα και οι άνθρωποι που βρίσκονταν δίπλα τους. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη, όπως και τα χαμόγελά τους (δείτε εδώ ποια συνήθειά του της είχε λείψει περισσότερο).

Μαρτίκας Αθήνα

Μαρτίκας έκπληξη

Βρισηίδα έκπληξη

Μαρτίκας Βρισηίδα

Μαρτίκας Βρισηίδα Survivor

Μαρτίκας Βρισηίδα Survivor All Star

Μαρτίκας Βρισηίδα Survivor Αθήνα