Survivor All Star: «Δεν αντέχω άλλο» - Λιποθύμησε η Σταυρούλα! Ξέσπασε κατά του Σάκη Κατσούλη η Μαριαλένα

Κατέρρεαν μία μία οι γυναίκες του παιχνιδιού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Δεν αντέχω άλλο» - Λιποθύμησε η Σταυρούλα! Ξέσπασε κατά του Σάκη Κατσούλη η Μαριαλένα

Μετά το ατύχημα του Νίκου Μπάρτζη στο Survivor All Star, οι παίκτες άρχισαν να καταρρέουν ο ένας μετά τον άλλο στο αποψινό (28/5) επεισόδιο. Πιο συγκεκριμένα, επειδή οι άντρες έχασαν αρκετά νωρίς τις ζωές τους, έμειναν πίσω οι γυναίκες για να διεκδικήσουν το ολοκαίνουριο αμάξι που τους προσφέρει η παραγωγή, πράγμα που σημαίνει πως η κάθε μία έχει τρέξει πάνω από 10 run μέσα στον ήλιο.

Πρώτη έπεσε η Σταυρούλα, η οποία προκάλεσε μεγάλη ανησυχία σε όλους, καθώς λιποθύμησε αρκετές φορές. Πήρε όμως τον χρόνο της και ανάμεσα σε κάθε αγώνα άρχισε να γίνεται μεγαλύτερη παύση ώστε να μπορεί η κάθε παίκτρια να επανέρχεται πιο εύκολα, επομένως ανέκτησε τις δυνάμεις της και συνέχισε.

Κατέρρευσαν μία μία οι γυναίκες του Survivor All Star

Διαβάστε επίσης: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Σπύρος Μαρτίκας - Η αντίδρασή του μόλις αντίκρισε την Βρισηίδα

Εκείνη, όμως, που δεν τα κατάφερε είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία έχασε τελικά όλες της τις ζωές και αμέσως έβαλε τα κλάματα και άρχισε να λέει στον Σάκη Κατσούλη: «Δεν αντέχω άλλο», με εκείνον να προσπαθεί να την βοηθήσει, χωρίς τα λόγια του να την πείθουν: «Νιώθω ότι θα έπρεπε να με καταλαβαίνεις. Με έριξες επειδή εσύ ήσουν χάλια ψυχολογικά το πρωί», του δήλωσε.

Διαβάστε επίσης: Δύσκολες ώρες για τον Κωνσταντίνο Βασάλο στον Άγιο Δομίνικο