Survivor All Star: Ατύχημα για τον Νίκο Μπάρτζη - "Παγωμένοι" Κόκκινοι & Μπλε

Έπεσε πολύ άτσαλα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Ατύχημα για τον Νίκο Μπάρτζη -

Ο αγώνας για το δεύτερο αυτοκίνητο του Survivor All Star ξεκίνησε και αφού ο Τάκης Καραγκούνιας έμεινε εκτός και τα έβαλε με την παραγωγή (δείτε εδώ γιατί), άρχισε να φωνάζει και να υποστηρίζει όποιον έπαιζε ενάντια στον Νίκο Μπάρτζη.

Εκείνος δεν έδινε καμία σημασία και συνέχιζε να μάχεται χωρίς εκνευρισμό, ωστόσο κάποια στιγμή από την ένταση που αισθανόταν και την ανάγκη του να φτάσει πρώτος στον τελικό στόχο για να κρατήσει τη "ζωή" του, έπεσε και "πάγωσαν" όλοι και έτρεξαν γρήγορα προς το μέρος του για να δουν τι συμβαίνει.

Άσχημος τραυματισμός για τον Νίκο Μπάρτζη στο Survivor All Star

Ευτυχώς μόλις εκείνος σηκώθηκε κατάλαβε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό και έτσι έδιωξε και το άγχος από τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους του, ζητώντας τους παράλληλα συγγνώμη για τον τρόμο που τους προκάλεσε.

Αφού πήρε λίγο χρόνο, λοιπόν, και αγωνίστηκαν οι επόμενοι παίκτες στη θέση του. Μπήκε ξανά στο γήπεδο ενάντια στον Γιώργο Ασημακόπουλο (δείτε εδώ ποιος θα κερδίσει το αμάξι).

Αυτή η ομάδα κερδίζει τον Ελληνοτουρκικό αγώνα

Στο επεισόδιο της Κυριακής 28/5 το αγώνισμα στο Survivor All Star θα είναι εντελώς διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, θα είναι Ελληνοτουρκικό. Ωστόσο, δεν θα αγωνιστεί Ελλάδα εναντίον Τουρκίας. Αντιθέτως, θα αγωνιστούν οι Ελληνίδες και οι Τουρκάλες γυναίκες εναντίον των Ανδρών Ελλάδας και Τουρκίας.

Οι άνδρες της ελληνικής ομάδας έχουν δυναμώσει αρκετά, αφού ο Σπύρος Μαρτίκας που ήταν από τους πιο αδύναμους αγωνιστικά παίκτες αποχώρησε από το παιχνίδι - δείτε πόσα χρήματα κέρδισε και δεν θα το πιστεύετε. Σίγουρα λοιπόν, έχουν προβάδισμα.

Όπως γράφεται επίσης στα social media, οι γυναίκες του τούρκικου Survivor είναι πολύ αδύναμες, με αποτέλεσμα να έχουν μειονέκτημα. Εμείς όμως, γνωρίζουμε ποιος θα κερδίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα που θα καταφέρει να φτάσει πρώτη τους απαιτούμενους βαθμούς, είναι αυτή των... Ανδρών! Θα αποδείξουν πως είναι δύσκολοι αντίπαλοι και θα καταφέρουν να κάνουν δικό τους το έπαθλο.

Survivor All Star spoiler 28/5