Survivor All Star: Εκτός ο Τάκης Καραγκούνιας - Έξαλλος άρχισε να φωνάζει στην παραγωγή

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Εκτός ο Τάκης Καραγκούνιας - Έξαλλος άρχισε να φωνάζει στην παραγωγή

Οι παίκτες που απέμειναν στο Survivor All Star έφτασαν απόψε (28/5) στον στίβο μάχης και περίμεναν από τον Γιώργο Λιανό να ακούσουν πως αγωνίζονται για μία ακόμη ασυλία και ίσως ένα έπαθλο φαγητού, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Αντιθέτως, ο παρουσιαστής τους αποκάλυψε πως θα διαγωνιστούν για άλλο ένα αμάξι. Φυσικά, όλοι τρελάθηκαν στο άκουσμα αυτής της είδησης, όμως η αποκαλύψεις του Λιανού δεν σταμάτησαν εκεί και έτσι κάποιος κατέληξε να θυμώνει.

Διαβάστε επίσης: «Τραμπουκίζει τους παίχτες & τους ανθρώπους της παραγωγής βρίζοντας σπίτια και οικογένειες» - Ο Άρης Σοϊλέδης "αδειάζει" τον Τάκη Καραγκούνια

Έξαλλος με την παραγωγή ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor All Star

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος εξήγησε πως ο Σάκης Κατσούλης δεν μπορεί να διαγωνιστεί, διότι κέρδισε ήδη ένα αμάξι, ενώ εκτός παραμένει και ο Τάκης Καραγκούνιας, καθώς έχει αποκλειστεί από δύο έπαθλα και αυτό είναι το δεύτερο.

Τότε είναι που εκείνος ξέσπασε και τα έβαλε με την παραγωγή, διότι το θεώρησε άδικο και στη συνέχεια ζήτησε να αγωνιστεί και ας μη κερδίσει το αμάξι. Αυτό αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί, εφόσον οι κανονισμοί είναι διαφορετικοί σε αυτό το παιχνίδι και έτσι αφού έφυγε για να ξεθυμάνει, επέστρεψε και άρχισε να υποστηρίξει και να φωνάζει δυνατά σε όποιον παίκτη είχε απέναντί του τον Νίκο Μπάρτζη που δεν είναι η μεγαλύτερή του συμπάθεια (δείτε εδώ ποιος κερδίζει τελικά το αυτοκίνητο).