Survivor all star: Απίστευτη γκάφα από τον πατέρα του Κωνσταντίνου Βασάλου - Έδωσε spoiler για τη συνέχεια του παιχνιδιού

Έχει επαφές που δε γνωρίζουμε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
gianisvasalos - instagram
gianisvasalos - instagram

Το Survivor all star φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του με τους παίκτες, που έχουν καταφέρει να παραμείνουν μέχρι και σήμερα στο ριάλιτι του Άγιου Δομίνικου να έχουν μαζέψει ένα πολύ σεβαστό χρηματικό ποσό και φυσικά να είναι πολύ κοντά στον τελικό του παιχνιδιού.

Επειδή ωστόσο έχουμε πορεία μέχρι να φτάσουμε στην τελική 3αδα, θα δούμε και άλλες αποχωρήσεις μέχρι να έρθουν οι παίκτες στο Γαλάτσι εκεί, που γίνεται τα τελευταία χρόνια η διαδικασία της ανάδειξης του νικητή.

Το spoiler του πατέρα του Κωνσταντίνου Βασάλου για το Survivor all star

Πάμε τώρα στη βδομάδα, που τρέχει και στον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση! Οι πηγές μας σας τον έχουν κάνει γνωστό από νωρίς τη Δευτέρα 29/5, πως αυτός θα είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος δε βγαίνει και συχνά στον τάκο.

Πριν καλά καλά παιχτεί το επεισόδιο και πριν κυκλοφορήσουν τα spoilers η είδηση, πως ο Βασάλος θα χρειαστεί τη βοήθεια το κοινού διέρρευσε από αλλού και μάλιστα από τον ίδιο του πατέρα μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε το βράδυ της Κυριακής 28/5 στο Instagram.

"Κόλαφος" ο Κωνσταντίνος Βασάλος για δύο παίκτες του ριάλιτι

Με αιχμηρές δηλώσεις επέστρεψε στο 25/5 επεισόδιο του Survivor all star ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα σχολίασε τα όσα διαδραματίστηκαν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού και συγκεκριμένα τις τέσσερις τελικές υποψηφιότητες προς αποχώρηση.

«Η στρατηγική καλώς και υπάρχει γιατί πάμε στο ατομικό και δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο ο Μαρτίκας να λέει ότι ψηφίστηκε ο Μπόγδανος για να τον πετάξουν έξω. Δηλαδή ο Μπάρτζης και ο Ασημακόπουλος δεν μπορούν να πετάξουν έξω τον Μαρτίκα;

Ο Μπόγδανος τι θα αλλάξει στην όλη ψηφοφορία; Τέλος πάντων, ο καθένας θέλει να κατηγορήσει την αντίπαλη πλευρά. Για μένα όμως καλώς και έγινε έτσι όπως έγινε γιατί έδειξαν και οι δύο ότι προστατεύουν τους φίλους τους», τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Προφανώς και όσο προχωράει το παιχνίδι γίνεται πολύ πιο στρατηγικό, αντικειμενικά. Το είχαμε δει και στο δικό μας Survivor όπου, όταν το παιχνίδι έγινε ατομικό, εκεί που δεν είχα ψηφιστεί ποτέ από την ομάδα μου ψηφίστηκα πέντε φορές. Το ίδιο είδαμε και χθες και η μπλε ομάδα ανακάτεψε λίγο τις ψήφους και τα χαρτιά της. Ο Σπύρος άλλαξε ηθελημένα την ψήφο του γιατί ήξερε ότι η δυάδα Ασημακόπουλου και Μπάρτζη θα ψηφίσει Μπόγδανο οπότε αλλάζοντας την ψήφο κατάφερε να βάλει και τον Μπάρτζη στο πλάνο των υποψηφίων», είπε με την σειρά του ο Σάκης Κατσούλης.