«Ναι, μη λείψει η φωτογραφία με το να προσεύχεται κάποιος στις διακοπές του» - Η αποστομωτική απάντηση του Σάκη Κατσούλη στο πικρόχολο σχόλιο που δέχθηκε

Ξέσπασε ο νικητής του Survivor All Star

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σάκης Κατσούλης
Instagram / Σάκης Κατσούλης

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ίσως ο πιο αγαπητός παίκτης του Survivor All Star, καθώς ο χαρακτήρας του έμεινε ακέραιος καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, καθώς παρέμεινε αφοσιωμένος στο να τα πηγαίνει καλά στους αγώνες και όχι στο να κάνει ριάλιτι.

Μετά το τέλος αυτού, λοιπόν, ο ίδιος λαμβάνει καθημερινά μηνύματα αγάπης από τον κόσμο στα social media του και αποθεώνεται σε κάθε του ανάρτηση. Την Παρασκευή 25/8, ωστόσο, δέχθηκε ένα μήνυμα που τον τάραξε, γι' αυτό και θέλησε να το δημοσιεύσει και να απαντήσει σε story στο προφίλ του στο Instagram.

Το κακόβουλο μήνυμα που έλαβε ο Σάκης Κατσούλης και η απάντησή του

Πιο συγκεκριμένα, ένας άγνωστος έστειλε για να τον ειρωνευτεί για το γεγονός πως δημοσίευσε στον λογαριασμό του φωτογραφίες από την ώρα που προσκυνούσε στην Παναγία της Τήνου (δείτε εδώ), λέγοντας πως κάτι τέτοιο είναι περιττό τη στιγμή που όλη η Ελλάδα καίγεται (δείτε εδώ την ανάρτησή του για τις φωτιές).

«Ναι, φυσικά, μη λείψει η φωτογραφία με το να προσεύχεται κάποιος στις διακοπές του, την ώρα που καίγεται η χώρα, δεν λέει τίποτα», έγραφε χαρακτηριστικά το μήνυμα.

Και εκείνος απάντησε: «Προφανώς υπάρχει και το 1% που όπως προείπα ψάχνει να βρει εξιλαστήρια θύματα να καταλογίσει ευθύνες, να βγάλει τα ψυχολογικά του, να καλύψει τις ανασφάλειές του. Δεν το νοιάζει να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του με κάποιο τρόπο, ούτε με τη θετική σκέψη και οπτική να βρει λύση σε όλο αυτό! Ευτυχώς πλέον τέτοια άτομα αποτελούν μειονότητα! Έλλειψη παιδείας λέγεται με εμφανή τα σημάδια ζήλειας! Καλή συνέχεια με υγεία θα πω εγώ! Να σας έχει ο Θεός καλά εσάς και τους γύρω σας!».

Σάκης Κατσούλης αρνητικό σχόλιο
Instagram / Σάκης Κατσούλης