«Η απόλυτη θλίψη! Έχω ζήσει τις μεγάλες φωτιές...» - Ραγίζει καρδιές ο Σάκης Κατσούλης

Η δημόσια συμπαράσταση στους πληγέντες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σάκης Κατσούλης
Instagram / Σάκης Κατσούλης

Ο Σάκης Κατσούλης μπορεί αυτές τις μέρες να βρίσκεται στην Τήνο, κάνοντας διακοπές με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη (δείτε εδώ την luxury σουίτα στην οποία μένουν), ωστόσο δεν παύει να ενημερώνεται για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα και ιδιαίτερα για τις φωτιές που έχουν ξεσπάσει σε πολλαπλά μέτωπα.

Θέλησε, λοιπόν, μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram να δείξει την αμέριστη συμπαράστασή του στον κόσμο, για αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά, εξηγώντας πως και εκείνος έχει ζήσει παρόμοιες καταστάσεις που μόνο πόνο του προκαλούν όταν τις θυμάται.

Η συγκινητική ανάρτηση του Σάκη Κατσούλη για τις φωτιές

«Η απόλυτη θλίψη! Ένα καλοκαίρι γεμάτο καταστροφές. Χιλιάδες στρέμματα δασικών εκτάσεων αλλά και ανθρώπινων ιδιοκτησιών στο έλεος της πύρινης λαίλαπας. Καλή δύναμη στις οικογένειες που ταλανίζονται αυτές τις δύσκολες ώρες! Έχω ζήσει τις μεγάλες φωτιές στη Εύβοια και ξέρω πολύ καλά τα συναισθήματα που δημιουργούνται!!», έγραψε συγκεκριμένα.

Δείτε επίσης: «Σε πειράζει να πω ότι...» - Σούσουρο με την... εγκυμοσύνη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Σάκης Κατσούλης φωτιές

Πώς θα βοηθήσει κόσμο με τα χρήματα που έβγαλε από το Survivor All Star

Φέτος με την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο που βάση της εβδομαδιαίας αμοιβής του φτάνει τα 135.000 ευρώ και το τελικό έπαθλο που ανέρχεται στα 100.000 ευρώ, ο Σάκης κατάφερε να φτάσει στο σύνολο τα 235.000 ευρώ!

Λίγες ημέρες μετά τον τελικό ο Σάκης Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη, μιλώντας για την αξιοποίηση του χρηματικού επάθλου.

«Σίγουρα το να έχεις κερδίσει µία φορά είναι πάρα πολύ τιµητικό. Παρ’ όλα αυτά, η δεύτερη φορά έρχεται να επιβεβαιώσει ότι ο κόσµος που µε στήριξε την πρώτη φορά συνέχισε να βλέπει τον ίδιο Σάκη, αυτόν που αγάπησε, και να τον στηρίζει να κάνει το όνειρό του πραγµατικότητα, κερδίζοντας το «Survivor Αll Star», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Για να αποκαλύψει: «Το σίγουρο είναι ότι θα κάνω ακόµα κάποιες επενδυτικές κινήσεις, βοηθώντας τις υφιστάµενες επιχειρήσεις µου, καθώς και κάποιες δράσεις, τις οποίες δεν θέλω να αναφέρω και προτιµώ να τις γνωρίζουν µόνο εκείνοι για τους οποίους τις κάνω».