Στη Μεγαλόχαρη της Τήνου για προσευχή ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη (Φωτογραφίες)

«Ικανοποίηση, ευτυχία, αγάπη, ευημερία»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Την υπόσχεσή του έκανε πραγματικότητα ο Σάκης Κατσούλης κι έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ταξίδεψε στο νησί της Τήνου (δείτε εδώ την luxury σουίτα στην οποία έμειναν), στο νησί όπου η Μαριαλένα βαπτίστηκε κι από την ημέρα εκείνη έως και σήμερα, δηλαδή 27 ολόκληρα χρόνια, δεν το είχε επισκεφθεί.

Το ζευγάρι, μιας και είναι άκρως ενεργό στα social media μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την παραμονή του στο νησί και μια από αυτές ήταν πολύ συγκινητική αφού τους έδειχνε στην εκκλησία της Μεγαλόχαρης να ανάβουν κεριά και να προσεύχονται.

Η ανάρτηση του Σάκη Κατσούλη

«Μια καρδιά γεμάτη ευγνωμοσύνη είναι η αρχή του μεγαλείου. Είναι μια έκφραση ταπεινότητας. Είναι το θεμέλιο για την ανάπτυξη τέτοιων αρετών όπως η προσευχή, η πίστη, το θάρρος, η ικανοποίηση, η ευτυχία, η αγάπη και η ευημερία." Τέτοιες αρετές να έχουμε! Βάλτε μπροστά την ΑΓΑΠΗ,πιστέψτε στον εαυτό σας και στον συνάνθρωπό σας και ΟΛΑ μπορούν να συμβούν!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα ο νικητής του Survivor All Star.

Ο γάμος και το ενδεχόμενο ενός παιδιού

Στον Γιώργο Κακογιάννη και το περιοδικό YOU μίλησε το ζευγάρι για όλους και για όλα λίγες ημέρες μετά τη νίκη τους στο Survivor All Star.

Σάκη πώς θα χαρακτήριζες τη σχέση σου με την Μαριαλένα, χρησιμοποιώντας ποδοσφαιρικούς όρους;

Σ: Είναι το highlight. (γελάει) Πολλοί τη λένε «γκρινιάρα», αλλά εγώ πιστεύω ότι η γκρίνια είναι η γλύκα της γυναίκας, το αλατοπίπερο στη σχέση μας και αυτό μας κρατάει τόσο ενωμένους. Ο κόσμος έβλεπε για μεγάλο διάστημα τη Μαριαλένα να είναι άσχημα ψυχολογικά, αλλά πολλές φορές στάθηκε στο πλευρό μου και ήταν εκείνη που με κράτησε στο παιχνίδι, όταν αντίστοιχα περνούσα εγώ πολύ δύσκολα. Είναι ο άνθρωπός μου.

Μ: Μπορεί να λένε ότι είμαι γκρινιάρα, αλλά πραγματικά αυτό πού εισπράττω από τον Σάκη είναι ότι αυτή η γκρίνια δεν μας επιτρέπει να ρουτινιάζουμε. Θέλω να πω, ωστόσο, ότι στο Survivor είναι λογικό να βγαίνουν περισσότερα νεύρα, γιατί παίζει ρόλο η πείνα και τα ορμονικά, που βαράνε καμπανάκι ορισμένες φορές. Ήμουν τυχερή επειδή ήξερα ότι ο Σάκης, δεν πρόκειται να με παρεξηγήσει, ίσα-ίσα ήταν δίπλα μου και μου εξηγούσε τα πάντα με ήρεμο τρόπο.

Αν σας ζητούσαν να επιλέξετε ανάμεσα στα χρήματα που έχετε κερδίσει μέχρι σήμερα από το Survivor, και στη σχέση σας, τι θα προτιμούσατε;

Σ: Προφανώς τη σχέση μας. Έχουμε ζήσει πολλά μαζί και οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πάνω απ' όλα, τα οικονομικά έρχονται και παρέρχονται. Αυτό που κρατάμε από το παιχνίδι είναι η αγάπη του κόσμου, και το γεγονός ότι προφανώς είδαν κάτι καλό σε εμάς για να μας στηρίξουν σε δύο κύκλους μεγάλης διάρκειας.

Μ: Γενικά στη ζωή μου επενδύω περισσότερο στις ανθρώπινες σχέσεις, όχι στα υλικά αγαθά. Η απάντηση είναι μονόδρομος, θα άφηνα όλα τα λεφτά του κόσμου για να είμαι μαζί με τον Σάκη. Είναι πολύ σπάνιο να βρίσκεις έναν άνθρωπο που σε αγαπάει πραγματικά και είναι δίπλα σου σε όλα, ειδικά στις μέρες μας.

Στο Survivor είδαμε μία... πρόβα πρότασης γάμου σε ύψος 50 μέτρων. Πώς σου ήρθε αυτό;

Σ: Ήταν άβολο (δείτε εδώ το βίντεο), αλλά εκείνη τη στιγμή ένιωθα ότι είμαστε ένα τίποτα και μπορεί όλα να τελειώσουν. Eκτίμησα το γεγονός ότι έχω περάσει τόσο όμορφα με την Μαριαλένα και μου βγήκε πολύ αυθόρμητα.

Άρα αν σου ξανακάνει την πρόταση στα σοβαρά, θα δεχθείς;

Μ: Ας έρθει εκείνη η ώρα και θα δούμε... Λογικά θα δείτε την αντίδρασή μου γιατί θα την βιντεοσκοπήσει. (γέλια)

Τον γάμο ποτέ να τον περιμένουμε;

Σ: Ο γάμος είναι απλά μια ταμπέλα που μπαίνει για την ολοκλήρωση της σχέσης. Εμείς νιώθουμε πολύ καλά μεταξύ μας και νομίζω ότι αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία σε κάθε ζευγάρι. Είμαστε μαζί αρκετά χρόνια, έχει δοκιμαστεί η σχέση μας σε πολλά επίπεδα, οπότε ό,τι έρθει από εδώ και πέρα είναι ευπρόσδεκτο. Γιατί όχι ένα παιδί και ένας γάμος;

Μ: Το πότε θα γίνει ο γάμος εξαρτάται από τον Σάκη, διότι ακόμα δεν έχει κάνει κανονική πρόταση... Αλλά κι εγώ θεωρώ τον γάμο απλά ως μία διαδικασία που πρέπει να γίνει, για να πάρεις την ευλογία του Θεού. Από κει και πέρα, είμαστε πολύ καλά και δεν χρειάζεται να μπει η ταμπέλα ότι είμαστε παντρεμένοι για να το αποδείξουμε. Λογικά πρώτα θα έρθει το παιδάκι και μετά ο γάμος, θα πάμε για γαμοβάφτιση. (γέλια)

Έχεις δηλώσει ότι στη Μαριαλένα βλέπεις τη μητέρα των παιδιών σου. Αυτό το συναίσθημα συνεχίζει να υπάρχει;

Σ: Φυσικά. Είναι μια πανέμορφη γυναίκα, κορμάρα, θεωρώ ότι έχει υπέροχο DNA και θα κάνουμε μια ωραία οικογένεια. Βασικά πατάω εκεί, μπας και την πείσω να ξεκινήσουμε να το σκεφτόμαστε. (γελάει)

Βλέπεις στα μάτια του Σάκη τον πατέρα των παιδιών σου;

Μ: Ο Σάκης είναι ένα πρότυπο άντρα για μένα, για πολλούς λόγους. Πέραν του ότι είναι τρομερός επιχειρηματίας και βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση, κάτι που μου δημιουργεί ένα αίσθημα θαυμασμού, είναι και πολύ τρυφερός και προστατευτικός. Μπορεί να έχει πολλά στο κεφάλι του, ωστόσο ποτέ δεν με παραμελεί, άρα πιστεύω ότι θα είναι και καλός μπαμπάς γιατί αγαπάει και τα παιδιά. Γιατί όχι, κι εγώ μπορώ να πω ότι βλέπω στα μάτια του Σάκη τον πατέρα των παιδιών μου.