Νυν και πρώην στη ίδια παράσταση - Ο Πέτρος Λαγούτης φωτογραφήθηκε με τη Μάρθα Λαμπίρη & τη Μυρτώ Αλικάκη

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

NDP

Το βράδυ της Τετάρτης (11/10) έγινε η πρεμιέρα στο θέατρο Αθηνά της παράστασης "Τέλειοι Ξένοι'' στην οποία παίζουν μαζί ο Πέτρος Λαγούτης και η πρώην σύζυγός του, Μυρτώ Αλικάκη για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί παρών και μάλιστα απαθανάτισε τον Πέτρο Λαγούτη, ο οποίος ήταν μαζί με την αγαπημένη του Μάρθα Λαμπίρη, η οποία τον καμάρωσε επί σκηνής με ένα εντυπωσιακό outfit.

Expand player

Η συνάντηση του Λαγούτη με την Φεντούροφ και την Μυρτώ Αλικάκη

Παράλληλα ο Λαγούτης φωτογραφήθηκε και με την πρώην σύζυγό του, Μυρτώ Αλικάκη με την ίδια να κάνει στη συνέχεια δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day για την σχέση τους, αλλά και για τις φήμες που τη θέλουν ερωτευμένη ξανά (δείτε εδώ).

Η Λαμπίρη εξομολογείται για την σχέση της με τον Λαγούτη

Αν και το ζευγάρι κρατούσε την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αρκετό χρονικό διάστημα, πλέον δηλώνουν ανοιχτά ότι είναι μαζί και μάλιστα πολύ ευτυχισμένοι. Η γνωστή ηθοποιός, Μάρθα Λαμπίρη, παραδέχτηκε ότι σε αυτή την φάση της ζωής είναι αδύνατον να μην λάμπει ενώ ο συμπρωταγωνιστής και σύντροφος της, όπως δήλωσε και πρόσφατα, η δημοσιοποίηση της σχέσης είναι...μονόδρομος.

«Ήμασταν ήδη πολύ δεμένοι μεταξύ μας, όπως είμαστε ακόμη, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Εμείς ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είμαστε, εμείς, οι άνθρωποι μας, ο περίγυρος μας..." και συνέχισε λέγοντας "Είναι να μην λάμπω; Είναι υπέροχος, υπέροχος. Εγώ με εκνευρίζω πιο πολύ δηλαδή..." Πραγματικά το πρόσωπο της ηθοποιού έλαμψε όταν έγινε αναφορά στην σχέση της με τον Πέτρο...», είπε η ηθοποιός.