«Εκεί έρχονται και τα χειρότερα...» - Ο Πέτρος Λαγούτης αποκάλυψε τον λόγο που δημοσιοποίησε τη σχέση του

«Ας πούμε πως είμαστε μαζί να τελειώνουμε»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Για τη σύντροφό του Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ μίλησε ο Πέτρος Λαγούτης το πρωί της Τρίτης 10/10 στην εκπομπή Mega Καλημέρα και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που δημοσιοποίησαν τη σχέση τους (δείτε εδώ τη σπάνια δημόσια εμφάνισή τους).

Ο ηθοποιός όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, βρίσκεται σε σχέση με την συμπρωταγωνίστριά του στους Παγιδευμένους. Οι δυο τους πέρασαν μαζί το πρώτο τους καλοκαίρι (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τα τετ α τετ τους στη θάλασσα) και πλέον έχουν επιστρέψει στην Αθήνα για τα γυρίσματα της σειράς.

Ο Πέτρος Λαγούτης αποκάλυψε τον λόγο που δημοσιοποίησε τη σχέση του

«Όταν είσαι με έναν άνθρωπο, που μαζί παίζεται σε μια σειρά που έχει κάνει μια επιτυχία και είστε μαζί, δεν μπορείς να κρύβεσαι. Από τη στιγμή που έγινε αυτό με τις φωτογραφίες στις πορείες, τα βάλαμε κάτω και είπαμε πως αν είναι να ζούμε και να κρυβόμαστε, δεν… Εκεί έρχονται και τα χειρότερα. Σε ακολουθούν οι παπαράτσι και είπα πως αυτό δεν θέλω να το ζήσω. Ας πούμε πως είμαστε μαζί να τελειώνουμε.» ανέφερε.

«Συζητήσαμε και είπαμε “τι κάνουμε τώρα; Θα κρυβόμαστε;”. Ίσως εγώ πιο έμπειρος σε αυτό το κομμάτι είπα πως όσο πιο γρήγορα το πούμε τόσο πιο γρήγορα θα τελειώνουμε», είπε ο Πέτρος Λαγούτης

Δείτε εδώ το βίντεο: