Αγκαλιασμένοι και αδιάφοροι για τις κάμερες και τα βλέμματα τριγύρω τους - Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Λαγούτη με τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Πού αλλού;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Πέτρος Λαγούτης, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, βρίσκεται σε σχέση με την συμπρωταγωνίστριά του στους Παγιδευμένους, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ. Οι δυο τους πέρασαν μαζί το πρώτο τους καλοκαίρι (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τα τετ α τετ τους στη θάλασσα) και πλέον έχουν επιστρέψει στην Αθήνα για τα γυρίσματα της σειράς, η οποία κάνει πρεμιέρα απόψε με τον δεύτερο κύκλο (δείτε εδώ τι θα συμβεί στο πρώτο επεισόδιο).

Στο ενδιάμεσο, ωστόσο, ξεκλέβουν λίγο χρόνο και σε αυτόν επιλέγουν να κάνουν πράγματα που τους ευχαριστούν και τους ενθουσιάζουν. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους εντόπισε, λοιπόν, έξω από το Σύγχρονο θέατρο, όπου βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Καὶ ἐφύτευσεν ὁ Θεὸς παράδεισον».

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Λαγούτη και της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ ως ζευγάρι

Ντυμένοι με μαύρα τζιν και οι δύο, πουκάμισο εκείνος και πουλόβερ εκείνη, με τα χαμόγελα να μην λείπουν από τα πρόσωπά τους. Μάλιστα, προχωρούσαν αγκαλιασμένοι, δίχως να αισθάνονται άβολα μπροστά στην κάμερα.

Λαγούτης Φεντόρουφ θέατρο

Εκεί βρίσκονταν και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με τη Λένα Δροσάκη, αλλά και η Αθηνά Οικονομάκου. Οι τρεις τους πρωταγωνιστούν στην νέα σειρά του ΑΝΤ1, Ο πρώτος από εμάς (δείτε εδώ τα πρώτα 6 επεισόδια πριν προβληθούν στην τηλεόραση).

Δροσάκη Τσιμιτσέλης

Δροσάκη Οικονομάκου