Παγιδευμένοι (2/10): Πέντε άνθρωποι βρίσκονται πεταμένοι σε ένα πηγάδι, ανάμεσά τους και ένα παιδί - Χαμός στο πρώτο επεισόδιο του 2ου κύκλου

Τι θα δούμε απόψε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι (2/10): Πέντε άνθρωποι βρίσκονται πεταμένοι σε ένα πηγάδι, ανάμεσά τους και ένα παιδί - Χαμός στο πρώτο επεισόδιο του 2ου κύκλου

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου σήμερα και αυτό σημαίνει πως ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, κάνει πρεμιέρα το βράδυ, με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο. Όλοι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ερωτευμένοι, πιστεύοντας πως τα βάσανά τους έχουν τελειώσει, μέχρι που ένα έγκλημα θα φέρει τα πάνω κάτω ξανά.

Δείτε επίσης: Μπαίνει στους Παγιδευμένους ο Τάσος Χαλκιάς - Η αποκάλυψη για την χρηματική αμοιβή του

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του 2ου κύκλου της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Επεισόδιο 01

Η Aννα και ο Δημήτρης, παντρεμένοι πλέον, χαίρονται την αγάπη τους. Ο Σταύρος με την Αγγελική είναι μαζί, σε μια σχέση γεμάτη έρωτα που κανείς δεν περίμενε ότι θα είναι τόσο δυνατή. Ούτε καν οι δυο τους. Η Χρύσα έχει κι εκείνη ξεκινήσει μια νέα ζωή. Δουλεύει στο γραφείο της Άννας και ένας νέος άντρας φαίνεται να έχει μπει στη ζωή της. Ο Θοδωρής, μετά από προτροπή του Δημήτρη, έχει πιάσει δουλειά στο κυλικείο της αστυνομίας. Ο στόχος του, όμως, γι’ αυτή την αλλαγή είναι άλλος. Να βρει πού είναι ο Άκης. Ο Αλέκος με τη σειρά του, έχοντας καταστραφεί ολοκληρωτικά, προσπαθεί να βρει τρόπο να κερδίσει το χαμένο έδαφος, ενώ η Υβόννη απολαμβάνει την ελευθερία της πιο ανανεωμένη από ποτέ. Ο Σπύρος, απομακρυσμένος από το σώμα, προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες ως υπεύθυνος ασφαλείας του επιχειρηματία Πάνου Βερβερίδη. Όλοι οι ήρωές μας έχουν τη ζωή που τους αξίζει. Κανείς δεν υποψιάζεται τι τους επιφυλάσσει η μοίρα.

Ένα πρωτοφανές έγκλημα θα ταράξει τις ισορροπίες. Πέντε άνθρωποι βρίσκονται πεταμένοι σε ένα πηγάδι. Ανάμεσά τους κι ένα παιδί το οποίο έχει επιβιώσει.