Τάσος Χαλκιάς: Μπαίνει στους Παγιδευμένους - Η αποκάλυψη για την χρηματική αμοιβή του

Η πρόταση που του έκαναν και είπε τελικά το «ναι»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Τάσος Χαλκιάς: Μπαίνει στους Παγιδευμένους - Η αποκάλυψη για την χρηματική αμοιβή του

Ο Τάσος Χαλκιάς πιο αποκαλυπτικός από ποτέ άνοιξε την καρδιά του και μίλησε στον Αλέξη Μίχα και την εκπομπή Πάμε Δανάη για την καριέρα του, την Επίδαυρο αλλά και την σειρά Παγιδευμένοι, που θα συμμετέχει την Β' σεζόν (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα).

Μεταξύ αυτών αποκάλυψε πως η οικονομική πρόταση που δέχτηκε από την παραγωγή της σειράς δεν ήταν καθόλου καλή.

Οι αποκαλύψεις του Τάσου Χαλκιά

Όσον αφορά το θέατρο και την Επίδαυρο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι ο πρώτος στο ελληνικό θέατρο που έκανα τους Άθλιους. Τώρα, η παράσταση επιστρέφει απευθυνόμενη σε παιδιά. Δεν μπορεί να σταθεί κανείς πιο πάνω από τον Αισχύλο. Το ίδιο και ο Σοφοκλής. Δεν μπορεί ένας εκκολαπτόμενος καλλιτέχνης να σταθεί πάνω από αυτούς. Ας πάει στη μικρή Επίδαυρο το πείραμα του καθενός και να δοκιμαστεί εκεί.

Δεν καταστρέφεται το μνημείο όταν γεμίζει με σκουπίδια που χρησιμοποιεί κάποιος ως σκηνικό της παράστασης; Δεν μπορούν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, το κράτος πρέπει να βάλει κόκκινες γραμμές στα όρια του πολιτισμού μας», ενώ αναφερόμενος στη σειρά του ΑΝΤ1 αποκάλυψε:

«Δεν ήταν καλή η οικονομική πρόταση, αλλά δεν με ενδιαφέρει».

Tα πρώτα ανατριχιαστικά επεισόδια της σειράς πριν προβληθούν στην τηλεόραση

Δημήτρης και Άννα ζουν ευτυχισμένοι. Ο Σταύρος παίρνει προαγωγή. Κι ενώ θέλει να τηλεφωνήσει στην αδελφή του να πει τα ευχάριστα, δεν το κάνει. Ο Θοδωρής πιάνει δουλειά στο κυλικείο του αστυνομικού σώματος, ενώ ο Σπύρος έχει αποσυρθεί από το σώμα και παρέχει ασφάλεια σε έναν επιχειρηματία. Ο Ανδρέας με τη σειρά του έχει αναβαθμιστεί. Τη συγκεκριμένη μέρα, που όλοι έχουν μαζευτεί για να γιορτάσουν τα γενέθλια της Αννας, φτάνει ένα ανώνυμο τηλεφώνημα ότι στον πάτο του πηγαδιού μιας εγκαταλελειμμένης βίλας υπάρχει ένα πτώμα. Τελικά από το πηγάδι ανασύρουν τέσσερα πτώματα. Τα δύο ανήκουν σε άνδρες και τα άλλα δύο σε γυναίκες, αλλά κι ένα 14χρονο αγόρι που έχει καταφέρει να μείνει ζωντανό. Η μητέρα του, που είναι γνωστή της Αννας, το έψαχνε για καιρό.

Η Κατερίνα νεκρή

«Στραγγαλίστηκε! Μη μου δίνετε συλληπητήρια, βρείτε τον δολοφόνο!» - Έχουμε τα πρώτα ανατριχιαστικά επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι

Αφού η γιορτή της Αννας τελειώνει, μέσα στη νύχτα ο Ανδρέας τηλεφωνεί στον Δημήτρη: «Ταυτοποιήσαμε ένα από τα πτώματα. Πρέπει να έρθεις» του λέει. Είναι η Κατερίνα. Ολοι καταρρέουν. Δημήτρης και Ανδρέας πρέπει να πουν το δυσβάσταχτο νέο στον Σταύρο. Εκείνος δεν συνειδητοποιεί αυτό που άκουσε: «Τι λέτε; Η Κατερίνα δεν είναι καν εδώ. Είναι διακοπές με τον Μάρκο. Μη λες ανοησίες», του απαντάει. Τον λόγο παίρνει ο Ανδρέας: «Σταύρο, η Κατερίνα επέστρεψε πριν από εννιά μέρες». Ο Σταύρος σχεδόν παραληρεί. Αργότερα με βαρύ βήμα μαζί με τους φίλους του πάει στο νεκροτομείο. Ανασαίνει βαριά και κρατιέται από τον τοίχο για να μην καταρρεύσει. Τελικά λέει να του τραβήξουν το σεντόνι. Είναι η αδελφή του. Φεύγει και ο Ανδρέας με τον Δημήτρη τον ακολουθούν. Βγαίνει έξω και κλαίει. Ερχεται και η Νάντια. Πάνε να τον συλλυπηθούν. «Μη με αγγίζετε. Η αδελφή μου στραγγαλίστηκε. Την πέταξαν σε ένα πηγάδι. Μη μου δίνετε συλλυπητήρια. Βρείτε τον δολοφόνο της», τους λέει και τα μάτια του πετάνε φωτιές.

Η Άννα στο στόχαστρο του δολοφόνου

Το τέλος του πρώτου κύκλου βρίσκει τον μεγαλοδικηγόρο πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Ωστόσο στα επεισόδια που θα δούμε την επόμενη σεζόν, ο Αλέκος βρίσκεται ελεύθερος, αλλά πλέον δεν έχει τίποτα και προσπαθεί να ξεκινήσει από το μηδέν τη δικηγορική του καριέρα. Αυτή είναι μια υπόθεση που θα τον βάλει πάλι στο προσκήνιο. Στο μεταξύ οι έρευνες για τις δολοφονίες και τα πτώματα στο πηγάδι συνεχίζονται και η Αννα βρίσκεται στο στόχαστρο των εγκληματιών, ενώ ο Δημήτρης βρίσκει ένα σημείωμα στο τζάμι του αυτοκινήτου του που γράφει. «Αν η Αννα δεν αφήσει το μαχαίρι που βρέθηκε στις έρευνες στις 12 το μεσημέρι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που γράφουμε, τότε θα υπάρξουν κι άλλα πτώματα. Να είναι μόνη χωρίς την αστυνομία». Εκείνος δεν θέλει να την εμπλέξει. Ομως ο Σταύρος βρίσκει την Αννα και της δείχνει το σημείωμα.

«Στραγγαλίστηκε! Μη μου δίνετε συλληπητήρια, βρείτε τον δολοφόνο!» - Έχουμε τα πρώτα ανατριχιαστικά επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι

«Θα χάσουμε τη μοναδική ευκαιρία να πιάσουμε τον δολοφόνο. Είναι έξυπνος αλλά με ένα λάθος του ίσως τον παγιδεύσουμε. Θα βοηθήσεις;» τη ρωτάει. Εκείνη δέχεται. Ο Δημήτρης έχει αντιρρήσεις, αλλά τελικά γυρίζει στη γυναίκα του και της λέει: «Υποσχέσου μου ότι θα ακολουθείς τις οδηγίες». «Το υπόσχομαι» τον διαβεβαιώνει εκείνη. Η επιχείρηση αρχίζει και η Αννα μπαίνει στο ξενοδοχείο που είναι γεμάτο μυστικούς αστυνομικούς. Παίρνει τα κλειδιά του δωματίου. Δημήτρης, Σταύρος και Ανδρέας την παρακολουθούν μέσα από ένα βαν από τις κάμερες. Η Αννα μπαίνει στο δωμάτιο κι εκείνη την ώρα χτυπάει το τηλέφωνο. Το σηκώνει: «Αν θέλεις να με συναντήσεις έλα στο υπόγειο πάρκινγκ από το ασανσέρ υπηρεσίας μόνη σου, χωρίς την αστυνομία» της λέει μια αλλοιωμένη φωνή. Η Αννα για μια ακόμη φορά παραβαίνει τις οδηγίες και βάζει σε κίνδυνο τη ζωή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τάσος Χαλκιάς: «Κυρίως έχασα λεφτά και τις δύο φορές που έκανα παραγωγή, ήμουν αποτυχημένος»

Τάσος Χαλκιάς: «Ευτυχώς με απάλλαξε από αυτή την απάντηση ο Λάκης Γαβαλάς...» - Η τοποθέτησή του για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

Αποχώρησε από τους Παγιδευμένους και το ανακοίνωσε στο Instagram - Οριστικό τέλος για βασικό πρωταγωνιστή

Παγιδευμένοι (27/11): Ανδρέας και Παναγιώτης καταλήγουν σε πολύ άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο

Παγιδευμένοι (21/11): «Ο θάνατός του ήταν ατύχημα. Δεν θέλω να πάω φυλακή. Είμαι έγκυος» - Η καθηλωτική συνέχεια

Παγιδευμένοι: Αιμόφυρτος ο Ανδρέας, «Τελικά ο καθένας μπορεί να γίνει δολοφόνος» - Ο Δημήτρης βάφει τα χέρια του με αίμα

Παγιδευμένοι (13/11): Ο Δημήτρης ξεκινά την επιχείρηση για να σώσει την Aννα, με τη βοήθεια του Σταύρου και του Ανδρέα

Παγιδευμένοι (16/10): Η Aννα βάζει σε κίνδυνο τον εαυτό της για να βρει τον δολοφόνο του πηγαδιού

Παγιδευμένοι: «Το μαχαίρι είναι όπλο του φόνου;» - Θανάσιμος κίνδυνος για την Άννα

«Ήταν δύσκολο το γύρισμα στο ψυγείο του νεκροτομείου» - Η Μαριλένα Ράδου μιλά για το τέλος της στη σειρά Παγιδευμένοι