Αλλάζει ώρα το Mega Καλημέρα - Αυτή είναι η εκπομπή που "κερδίζει" 20 λεπτά

Δείτε τις αλλαγές

Σε νέα ώρα θα παρακολουθούμε πλέον την πρωινή εκπομπή του Mega Καλημέρα. Πλέον, από τη Δευτέρα 27/11, θα ξεκινάει στις 8 αντί για τις 7:40, χάνοντας έτσι 20 λόκληρα λέπτα, τα οποία κερδίζει η εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega.

Αλλάζει ώρα το Mega Καλημέρα

Σύμφωνα με το ενημερωμένο προγραμμα του καναλιού, η εκπομπή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ανθής Βούλγαρη θα ξεκινάει από την ερχόμενη εβδομάδα στις 5 και θα τελειώνει στις 8 το πρωί. Ωστόσο η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη θα τελειώνει κανονικά στις 10, όπου θα προβάλλεται το Πάμε Δανάη με τη Δανάη Μπάρκα (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης των εκπομπών).

Expand player

Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για τη συμφωνία της Φλορίντας Πετρουτσέλι με το Mega

«Χαίρομαι που έρχεται το Σαββατοκύριακο! Να πούμε κάτι, γιατί κάποιοι συνάδελφοι προφανώς δεν μας παρακολουθούν, εδώ και δύο χρόνια περίπου για να ξέρουν, ότι το Φλοριντάκι μας κάθε Παρασκευή απουσιάζει από την εκπομπή μας.

Αυτή είναι η συμφωνία, που έχει κάνει με τον σταθμό και δεν είναι εκτός εκτάκτως. Τα φιλιά μας σε όλους και στο Φλοριντάκι μας, φυσικά», σημείωσε η παρουσιάστρια και συνέχισαν την κανονική ροή της εκπομπής.

Να υπενθυμίσουμε, πως η δημοσιογράφος, την περυσινή σεζόν είχε αποχωρήσει από την εκπομπή και είχε εξηγήσει, πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με την συνεργασία της με την Ελεονώρα Μελέτη, καθώς είναι οικογενειακές πλέον φίλες και μάλιστα πάνε μαζί και διακοπές. Είχε κάνει την παύση της για να αφιερωθεί στην οικογένεια της, όπως φημολογούνταν (δείτε εδώ τι είχε δηλώσει η ίδια).

Μετά από τη μικρή της απουσία από το τηλεοπτικό τοπίο, εκείνη αποφάσισε να συνεχίσει και να επιστρέψει στην εκπομπή, λίγο πριν από το τέλος της σεζόν (δείτε εδώ τι έγινε με την επιστροφή της), και να εμφανίζεται μέχρι και φέτος.