Αποφάσισε να αφιερωθεί σε εκείνα - Η συγκινητική ανάρτηση της Πετρουτσέλι με τα παιδάκια της

Πολύ γλυκιά φωτογραφία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αποφάσισε να αφιερωθεί σε εκείνα - Η συγκινητική ανάρτηση της Πετρουτσέλι με τα παιδάκια της

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι περνάει ένα ήρεμο και χαλαρό καλοκαίρι με την οικογένεια της, περνώντας χρόνο με τα παιδάκια της, τα οποία είναι προτεραιότητα στη ζωή της. Μετά την αποχώρηση της από το πάνελ του Mega Καλημέρα έχει όλον τον χρόνο αναπληρώσει το κενό των ωρών, που μένανε χώρια και αυτό κάνει.

Έτσι λοιπόν, οι αναρτήσεις που τη βλέπουμε να κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μπορεί να μην είναι πολλές και συνεχόμενες, αλλά όταν αποφασίσει να κάνει, οι περισσότερες θα είναι είτε με τον σύζυγό της, είτε με τον μικρό Κωνσταντή και τη Μαίρη, που αυτή τη φορά έπαιζαν στο δρόμο, ανέμελα.

Η νέα ανάρτηση της Φλορίντα Πετρουτσέλι με τα παιδιά της

Φλορίντα Πετρουτσέλι - Παιδιά

Ο πραγματικός λόγος αποχώρησής της Πετρουτσέλι από το ''Mega Καλημέρα''

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι παραχώρησε δηλώσεις το Σάββατο 9/7 στην εκπομπή ''Χαμογέλα και πάλι'', κάνοντας ουσιαστικά τις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της, πως σταματάει από την τηλεόραση και αποχωρεί από το ''Mega Καλημέρα''.

Η πανελίστρια εξήγησε πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με την συνεργασία της με την Ελεονώρα Μελέτη, καθώς είναι οικογενειακές πλέον φίλες και μάλιστα ετοιμάζουν να πάνε μαζί διακοπές. Γενικότερα λέγεται, πως κάνει την παύση της για να αφιερωθεί στην οικογένεια της, εκείνη ωστόσο έμεινε στο ότι οι λόγοι είναι προσωπικοί.

«Πήρα την απόφαση να αποχωρήσει μετά από καιρό για προσωπικούς λόγους δεν γινόταν να συνεχιστεί. Σε καμία περίπτωση δεν ψυχράνθηκαν οι σχέσεις. Η Ελεονώρα το γνώριζε πριν από το Πάσχα όπως και το καάλι44. Εκείνη τον ξέρει τον λόγο και τον κατάλαβε με στήριξε όπως θα με στήριζε ένας άνθρωπος που με νοιάζεται. Έβγαλα έρπη μέχρι να της το πω».

Αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί προτάσεις για τη νέα σεζόν και ότι θα ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό τηλεοπτικά από αυτό που έκανε στο πλευρό της κουμπάρας της, Ελεονώρας Μελέτη. Όσα γράφτηκαν περί ωραρίου δεν ισχύουν θα συνεχίσω να δουλεύω αλλά οι λόγοι της αποχώρησης μου ήταν προσωπικοί. Έχω δεχτεί ωραίες προτάσεις αλλά θα δούμε. Θέλω να κάνω κάτι που να μου αρέσει να περνάω ωραία».