Επέστρεψε στο Mega Καλημέρα και "αναστάτωσε" το πλατό - Το ανακοίνωσε η Ελεονώρα Μελέτη

«Επέστρεψα στα φιλαράκια μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επέστρεψε στο Mega Καλημέρα και

Με μεγάλη χαρά και χαμόγελα ξεκίνησε το Mega Καλημέρα σήμερα Δευτέρα 12/12 για να ξεκινήσει και η εβδομάδα αισιόδοξα. Ωστόσο, στο πλατό της εκπομπής δεν ήταν μόνο η Ελεονώρα Μελέτη και οι τρεις συνεργάτες της, Κώστας Τσουρός, Άννα Ζηρδέλη και Θανάσης Πάτρας...

Συγκεκριμένα, επέστρεψε στο πλατό ένα πρόσωπο από τα παλιά που έχει αγαπηθεί πολύ από τους τηλεθεατές, αλλά και από την ίδια την παρουσιάστρια, καθώς έχουν αδερφική σχέση και πολύ δεμένη μάλιστα.

«Καλώς ήρθες, καλώς ήρθες», είπαν οι συνεργάτες της για να την υποδεχθούν, ενώ η παρουσιάστρια της είπε «Γύρισες ε;».

Ο λόγος για την Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία είχε αποχωρήσει από το Mega Καλημέρα, την περασμένη σεζόν στο τέλος της, όμως δεν συνέχισε φέτος στο πάνελ για δικούς της λόγους οι οποίοι τότε δεν είχαν γίνει γνωστοί.

Βέβαια, πριν μικρό χρονικό διάστημα είχε βρεθεί ξανά στην εκπομπή ωστόσο σαν guest και μάλιστα είχε "ανάψει τα αίματα" με το χορό της.

Ο πραγματικός λόγος που η Φλορίντα Πετρουτσέλι αποχώρησε από το Mega Καλημέρα

Το πρωί της Τρίτης 6/12, η ίδια είχε βρεθεί στο Πρωινό μας και μίλησε ακριβώς για αυτή της την απόφαση....

Η αλήθεια είναι πως κατά την αποχώρησή της υπήρχε ένα κλίμα βαθιάς συγκίνησης, ωστόσο εφόσον η ίδια έθεσε τις προτεραιότητές της, οι συνεργάτες της έπρεπε να το αποδεχθούν και να προχωρήσουν παρακάτω με νέες προσθήκες στο δυναμικό της εκπομπής.

Κατά την συζήτησή της με την Φαίη Σκορδά, λοιπόν, η δημοσιογράφος εξήγησε πως κύριο μέλημά της είναι η οικογένειά της, γι' αυτό και όταν συνειδητοποίησε πως δεν μπορεί να αφιερώσει τον χρόνο που χρειάζεται στα παιδιά της, σταμάτησε.

Η κούραση ήταν μεγάλη και δεν μπόρεσε να το αντέξει, ωστόσο όλο αυτό που ζούσε τόσο καιρό της λείπει πολύ και δεν δίστασε να το εκφράσει. Θα ξαναγύριζε, όμως;

«Ήταν μία δύσκολη χρονιά, με την έννοια ότι εμένα τα παιδιά ήταν αρκετά μικρά, ο Κωνσταντής ήταν 1,5 χρονών. Ο Κωνσταντής ήταν πολύ δύσκολο παιδί. Δεν κοιμόταν. Όταν λέμε δεν κοιμόταν, δεν κοιμόταν. Είχαμε θέμα με τον ύπνο του. Οπότε εγώ το βράδυ ήμουν άυπνη, γιατί ξύπναγε καμία 15αριά φορές και κυριολεκτώ. Και στις 5 εγώ είχα ξυπνητήρι να φύγω, οπότε κάποια στιγμή αυτό το πράγμα διογκώθηκε κι εγώ πιστεύω ότι τότε είχα πάθει μία υπερκόπωση. Αν ήταν λίγο διαφορετικές οι συνθήκες, νομίζω ότι δεν θα έφευγα ποτέ από εκεί, γιατί πέρναγα τόσο ωραία».

«Που να βρεις δουλειά, που να πηγαίνεις με την κολλητή σου, που να είμαστε μία παρέα όλοι και να γελάμε. Πέρναγα φανταστικά και ήταν και μία ώρα που για μία μανά είναι ιδανική. Όσες φορές το σκέφτομαι πάντα με πιάνει κάτι».

«Μου λείπει η αδρεναλίνη αυτή, μου λείπει η παρέα, μου λείπει η κουμπάρα μου που τα λέγαμε κάθε μέρα, όλο αυτό μου λείπει. Όταν κάνεις αυτή τη δουλειά, δεν είναι σαν άλλες δουλειές, πραγματικά σου λείπει, νιώθεις ένα κενό».