Η Φλορίντα Πετρουτσέλι επέστρεψε στο Mega Καλημέρα - Η εντυπωσιακή της είσοδος στο πλατό

Λίγους μήνες μετά την αποχώρησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η Φλορίντα Πετρουτσέλι επέστρεψε στο Mega Καλημέρα - Η εντυπωσιακή της είσοδος στο πλατό

Λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της από το πλατό του MEGA και το Mega Καλημέρα, διότι ήθελε να αφοσιωθεί στα παιδιά της, η Φλορίντα Πετρουτσέλι επέστρεψε στον τόπο του "εγκλήματος" ως καλεσμένη και μπήκε στο στούντιο χορεύοντας, ενθουσιάζοντας τους παλιούς της συνεργάτες.

Η χαρά όλων ήταν απερίγραπτη, καθώς κανείς δεν ήθελε να την αποχωριστεί και η συνεργασία τους δεν διεκόπη με άσχημο τρόπο, επομένως επρόκειτο για μία όμορφη επανένωση.

Η επιστροφή της Φλορίντας Πετρουτσέλι στο Mega Καλημέρα

«Έκανα μαθήματα χορού, έγραψα ένα βιβλίο… Έκανα πολλά πράγματα! Το βιβλίο λέγεται “Όπου φύγει, φύγει”. Είναι για μια γυναίκα που έκανε μια λάθος επιλογή με έναν άντρα και αναλύω τους λόγους για τον οποίους πρέπει να φύγει», είπε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις της Ελεωνόρας Μελέτη για την αποχώρησή της από την εκπομπή

Η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "Open Weekend" το Σάββατο 9/7 και μίλησε για την αποχώρηση της Φλορίντας Πετρουτσέλι από την εκπομπή (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της δημοσιογράφου) και πώς θα καλυφθεί το κενό της. Ακόμη, αναφέρθηκε και στη σεζόν, που τέλειωσε αλλά και σε αυτή που θα έρθει.

Η παρουσιάστρια σχολίασε την τηλεοπτική σεζόν λέγοντας: "Φεύγουμε χαρούμενοι ήταν μια δημιουργική χρόνια. Ήταν και μια δύσκολη χρόνια για όλους μας, χειριστήκαμε γεγονότα παγκόσμια, πολύ σημαντικά εγχώρια θέματα. Δεν ήταν η χρόνια της ψυχαγωγίας, αλλά τελειώνουμε με θετικό πρόσημο, είμαστε ευχαριστημένοι και μεταξύ μας πολύ χαρούμενοι".

Για την εκπομπή αλλά και για την αποχώρηση της Φλορίντας Πετρουτσέλι, η Ελεονώρα Μελέτη δήλωσε: "Μοιραία θα γίνουν αλλαγές στην εκπομπή γιατί το Φλοριντάκι μας αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να μην είναι στην παρέα μας του χρόνου.

Ξέρω ότι στεναχωρήθηκε πολύ μέχρι να το αποφασίσει αλλά επειδή είναι δικός μου άνθρωπος, έχω να πω ότι την ευχαριστώ πολύ για τη χρονιά που μου χάρισε. Κάποια στιγμή μπορούν να ξαναβρεθούν οι δρόμοι μας τηλεοπτικά. Είμαστε οικογένεια".

Όσον αφορά τον άνθρωπο που θα κάτσει στην κενή θέση, η ίδια ανέφερε: "Ο καθένας αφήνει τη σφραγίδα του θεωρώ ότι και το πρόσωπο που θα κάτσει στη θέση της Φλορίντας θα αφήσει τη δική του υπογραφή, εκείνη ή εκείνος. Έχουν γίνει δοκιμαστικά, εν καιρώ θα τα μάθετε όλα. Δεν είναι της δίκη μου αρμοδιότητας. Θα ανακοινωθεί σύντομα".