«Έβγαλα...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Πετρουτσέλι για τον λόγο αποχώρησής της από το ''Mega Καλημέρα''

Η Μελέτη είναι στο πλευρό της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έβγαλα...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Πετρουτσέλι για τον λόγο αποχώρησής της από το ''Mega Καλημέρα''

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι παραχώρησε δηλώσεις το Σάββατο 9/7 στην εκπομπή ''Χαμογέλα και πάλι'', κάνοντας ουσιαστικά τις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της, πως σταματάει από την τηλεόραση και αποχωρεί από το ''Mega Καλημέρα''.

Η πανελίστρια εξήγησε πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με την συνεργασία της με την Ελεονώρα Μελέτη, καθώς είναι οικογενειακές πλέον φίλες και μάλιστα ετοιμάζουν να πάνε μαζί διακοπές. Γενικότερα λέγεται, πως κάνει την παύση της για να αφιερωθεί στην οικογένεια της, εκείνη ωστόσο έμεινε στο ότι οι λόγοι είναι προσωπικοί.

Οι πρώτες δηλώσεις της Φλορίντα Πετρουτσέλι μετά την αποχώρησή της από το Mega Καλημέρα

«Πήρα την απόφαση να αποχωρήσει μετά από καιρό για προσωπικούς λόγους δεν γινόταν να συνεχιστεί. Σε καμία περίπτωση δεν ψυχράνθηκαν οι σχέσεις. Η Ελεονώρα το γνώριζε πριν από το Πάσχα όπως και το καάλι44. Εκείνη τον ξέρει τον λόγο και τον κατάλαβε με στήριξε όπως θα με στήριζε ένας άνθρωπος που με νοιάζεται. Έβγαλα έρπη μέχρι να της το πω».

Αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί προτάσεις για τη νέα σεζόν και ότι θα ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό τηλεοπτικά από αυτό που έκανε στο πλευρό της κουμπάρας της, Ελεονώρας Μελέτη. Όσα γράφτηκαν περί ωραρίου δεν ισχύουν θα συνεχίσω να δουλεύω αλλά οι λόγοι της αποχώρησης μου ήταν προσωπικοί. Έχω δεχτεί ωραίες προτάσεις αλλά θα δούμε. Θέλω να κάνω κάτι που να μου αρέσει να περνάω ωραία».

Η ανακοίνωση της αποχώρησης της Πετρουτσέλι

Είχε ακουστεί αρκετά το τελευταίο διάστημα πως η Φλορίντα Πετρουτσέλι ολοκληρώνει τη συνεργασία της με την εκπομπή “Mega Καλημέρα” και δε θα βρίσκεται στο πάνελ την επόμενη τηλεοπτική σεζόν (αυτός είναι ο λόγος) αλλά δεν είχε επιβεβαιώσει κάτι η ίδια. Μέχρι σήμερα, που το ανακοίνωσε η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα της εκπομπής.

Το πρωί της Πέμπτης 7/7 μια ατάκα της παρουσιάστριας “πρόδωσε” πως η Φλορίντα Πετρουτσέλι δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή του χρόνου. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Σκρομπόλας αποκάλυψε πως ο Παναγιώτης Στάθης και ο Δημήτρης Καμπουράκης θα παρουσιάσουν πρωινή - ενημερωτική εκπομπή στο Open.

Εκείνη τη στιγμή, η Φλορίντα Πετρουτσέλι εξέφρασε τον ενθουσιασμό της γι΄ αυτό το τηλεοπτικό δίδυμο και από την πλευρά της, η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε: «Πάντως όλοι καταλάβαμε ότι το Φλοριντάκι μας του χρόνου που δεν θα είναι μαζί μας δεν θα βλέπει εμάς. Θα βλέπει Καμπουράκη- Στάθη».

Τότε, αφού όλη η ομάδα ξέσπασε σε γέλια, η Φλορίντα απάντησε: «Μη λέτε χαζομάρες! Θα το αφήνω στο “Mega Καλημέρα” και ας φεύγω από το σπίτι να παίζει».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτόν τον καιρό γίνονται δοκιμαστικά για την κοπέλα που θα καλύψει τη θέση της.

Ωστόσο, μέχρι σήμερα κανείς δεν είχε επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει τις φήμες.