Παντελής Παντελίδης: Ο θάνατος του έγινε γνωστός σε όλη την Ευρώπη! Οι ειδήσεις για το τροχαίο ανατρίχιαζαν...

Δείτε τα δημοσιεύματα!

Ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη έγινε γνωστός σε όλη την Ευρώπη. Οι ειδήσεις που έκαναν το γύρο του διαδικτύου για το τροχαίο ανατρίχιαζαν.

Ήταν Φεβρουάριος του 2016 όταν ο τραγουδιστής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Βουλιαγμένη, όταν το αυτοκίνητο του ανετράπη της πορείας του.

Expand player

Ο θάνατος του μέσα σε λίγες ώρες μαθεύτηκε με τις πρωινές εκπομπές και όλα τα sites να έχουν πάρει «φωτιά» με τις εξελίξεις που έβλεπαν το «φως».

Η είδηση του τροχαίου έγινε γνωστή σε όλη σχεδόν την Ευρώπη. Πολλές διαδικτυακές σελίδες έγραφαν πως βρήκε τραγικό θάνατο. Οι εικόνες του τροχαίου προκαλούν σοκ.

Παντελής Παντελίδης: Ανατριχίλα από το πόρισμα για το τροχαίο! Η ζώνη στο τζιπ και το στοιχείο κλειδί!

Ανατριχίλα από το πόρισμα για το τροχαίο που είχε ο Παντελής Παντελίδης! Η ζώνη στο τζιπ και το στοιχείο κλειδί που «θάφτηκε» στον χρόνο!

Ήταν περίπου 1 χρόνο πριν όταν παραδόθηκε το πόρισμα των εργαστηρίων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου επιβεβαιώθηκε και επίσημα η αυξημένη κατανάλωση αλκοόλ που είχε στο αίμα του ο Παντελής Παντελίδης. Συγκεκριμένα είχε καταναλώσει 1,8 γραμμάρια ανά λίτρο ενώ το όριο της Τροχαίας είναι στο 0,25.

Παράλληλα, ξεκαθαρίζεται και ποιος ήταν ο οδηγός του μοιραίου μαύρο Mercedes τζιπ. Οι μαρτυρίες ανέφεραν πως δεν ήταν ο Παντελής Παντελίδης εκείνος που οδηγούσε, ωστόσο κάτι τέτοιο όπως διαπιστώθηκε και από τις αναλύσεις στο DNA που βρέθηκε στο κάθισμα του οδηγού, δεν ισχύει. Ο άτυχος τραγουδιστής ήταν ο οδηγός του μοιραίου οχήματος, ενώ συνοδηγός ήταν η 21χρονη Φρόσω, η οποία γλύτωσε με ελαφριά τραύματα. Κανείς από τους δυο δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Αντίθετα, ζώνη ασφαλείας στο πίσω κάθισμα φορούσε η Μυρσίνη Αρναούτη, η οποία νοσηλεύεται ακόμα με βαριά τραύματα, με τους τραυματισμούς της να προέρχονται από χτύπημα στην μπαριέρα που είχε μπει στο όχημα.

Από τον εργαστηριακό έλεγχο δεν προκύπτει κανένα στοιχείο πως ο Παντελής Παντελίδης είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών ή φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Έτσι, η μεγάλη ταχύτητα σε συνδυασμό με την υπεραυξημένη κατανάλωση αλκοόλ που έπαιξαν τον μοιραίο ρόλο το πρωινό της 18ης Φλεβάρη…

Έχετε δει και το σημείωμα που βρέθηκε και προκαλεί σοκ;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Παντελής Παντελίδης: Άγγελος εμφανίστηκε την ώρα που ο τραγουδιστής ήταν στην σκηνή! H φωτογραφία που «κόβει» την ανάσα!

Παντελής Παντελίδης: Αυτή είναι η καταγωγή του τραγουδιστή! Στο φως 3 χρόνια μετά το τροχαίο!

Διαβάστε περισσότερα stories στο Youweekly.gr