Παντελής Παντελίδης: Άγγελος εμφανίστηκε την ώρα που ο τραγουδιστής ήταν στην σκηνή! H φωτογραφία που «κόβει» την ανάσα!

"Ανατριχιαστικό" περιστατικό!

Παντελής Παντελίδης: Άγγελος εμφανίστηκε την ώρα που ο τραγουδιστής ήταν στην σκηνή! H φωτογραφία που «κόβει» την ανάσα!

Άγγελος εμφανίστηκε, στο παρελθόν, την ώρα που ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης ήταν στην σκηνή, με αποτέλεσμα να προκαλέσει πολλά σχόλια στο internet. H φωτογραφία που βγήκε στο φως της δημοσιότητας «κόβει» την ανάσα!

Μπορεί το κοινό του να μην το είχε καταλάβει όταν ήταν τότε στο μαγαζί του τραγουδιστή, ωστόσο η φωτογραφία που κάνει τον γύρω του διαδικτύου, "μαρτυρά" όλη την αλήθεια!

«Βλέποντας ένα βίντεο από την πολυπόθητη βραδιά με τα πολλά λουλούδια, στη Θεσσαλονίκη, στην “Πύλη Αξιού”, ο φωτισμός του μαγαζιού είχε δημιουργήσει έναν άγγελο πάνω από το κεφάλι του Παντέλου», έγραψε, στη σελίδα του ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης.

Παντελίδης άγγελος

Δείτε την γλυκιά φωτογραφία που είχε τραβήξει στο δωμάτιο του αδερφού του και προκάλεσε "χαμό" στο instagram!

Παντελής Παντελίδης: Φωτογραφία από το τροχαίο που ανατριχιάζει! Βρέθηκαν ίχνη αίματος ακόμα και πάνω στο...

Βρέθηκαν ίχνη αίματος ακόμα και πάνω στο πάνω δεξί παράθυρο του αυτοκινήτου του Παντελή Παντελίδη! Φωτογραφία ντοκουμέντο από το τροχαίο που ανατριχιάζει!

Τι συνέβη τη στιγμή της πρόσκρουσης;

Στον αερόσακο τύπου κουρτίνας του συνοδηγού και συγκεκριμένα πάνω δεξιά στο εσωτερικό του οχήματος χτύπησε ο Παντελής Παντελίδης, όπως φαίνεται και από τα ίχνη του αίματος που άφησε. Και εδώ προκύπτει το εξής ερώτημα: Πώς είναι δυνατόν ο οδηγός να τραυματίστηκε θανάσιμα στο πάνω δεξί παράθυρο του αυτοκινήτου; Η Τροχαία εξετάζει το ενδεχόμενο το σώμα του να μετακινήθηκε κατά τη διάρκεια της ανατροπής. Και σε αυτή την εικόνα φαίνεται ότι το αυτοκίνητο χτύπησε μόνο πλευρικά, καθώς δεν άνοιξαν οι υπόλοιποι αερόσακοι εκτός από τον πλευρικό στο δεξί κάθισμα και τον τύπου κουρτίνας πάνω από το παράθυρο.

Παντελής Παντελίδης τροχαίο

Επίσης, πριν από λίγες ημέρες βγήκε η δικαστική απόφαση! Ποιος... νίκησε τελικά;

Παντελής Παντελίδης: Φωτογραφία ντοκουμέντο από το φορείο των γιατρών στο σημείο του τροχαίου! Δίπλα ακριβώς από τους λεκέδες με τα αίματα...

Δίπλα ακριβώς από τους λεκέδες με τα αίματα τοποθετήθηκε το φορείο των γιατρών στο σημείο του τροχαίου! Κυκλοφορεί φωτογραφία ντοκουμέντο από το τραγικό περιστατικό που αφαίρεσε την ζωή του Παντελή Παντελίδη!

Φωτογραφίες από τη στιγμή του απεγκλωβισμού του Παντελή Παντελίδη και των δύο κοριτσιών, λίγα λεπτά μετά το τροχαίο δυστύχημα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Τι φωτογραφίες δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα και δείχνουν το όχημα αμέσως μετά την ανατροπή αλλά και τις προσπάθειες των πυροσβεστών να απεγκλωβίσουν έναν-έναν τους τρεις επιβαίνοντες.

Παντελής Παντελίδης τροχαίο

Στο παραπάνω στιγμιότυπο βλέπουμε το κρεβάτι όπου μετέφεραν τα σώματα των τραυματιών!

3 χρόνια μετά το τροχαίο το μαγαζί του τραγουδιστή στολίστηκε για τα Χριστούγεννα! Δείτε φωτογραφίες από μέσα...