Παντελής Παντελίδης: Έδωσαν χρώμα στο μαγαζί του τραγουδιστή 3 χρόνια μετά το τροχαίο! Ρίγη συγκίνησης με την φωτογραφία από μέσα!

Το μοβ χρώμα "έκλεψε" τις εντυπώσεις!

Παντελής Παντελίδης: Έδωσαν χρώμα στο μαγαζί του τραγουδιστή 3 χρόνια μετά το τροχαίο! Ρίγη συγκίνησης με την φωτογραφία από μέσα!

Έδωσαν χρώμα στο μαγαζί του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη 3 χρόνια μετά το τροχαίο! Ρίγη συγκίνησης με την φωτογραφία από μέσα!

Η γυναίκα του αδερφού του, Τριαντάφυλλου, δημοσίευσε μια πολύ ανατριχιαστική και συνάμα υπέροχη φωτογραφία!

Στο οικογενειακό κατάστημα που έχει πάρει το όνομα του τραγουδιστή μετά την τραγωδία, αποφάσισαν φέτος να στολίσουν για τα Χριστούγεννα! Λόγω πένθους δεν ξέρουμε αν το έκαναν τις προηγούμενες χρονιές, πάντως δεν είχε δημοσιοποιηθεί κάποια φωτογραφία!

Παντελής Παντελίδης: Συγκλονίζει η εικόνα του πριν το τροχαίο! Το ποτήρι με το ποτό και τα μαύρα ρούχα!

Αυτή τη χρονιά, όμως, η Πωλίνα Φιλίππου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε αυτό το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Και του χρόνου!

Παντελής Παντελίδης: «Πνίγηκε» από κόσμο το μαγαζί του τραγουδιστή! Ανατριχιαστική η φωτογραφία του στον τοίχο...

«Πνίγηκε» από κόσμο το μαγαζί του τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη το βράδυ της Τετάρτης! Ανατριχιαστική, βέβαια, ήταν η φωτογραφία του στον τοίχο...

Η επιθυμία της οικογένειας του τραγουδιστή έγινε πραγματικότητα. Η καφετέρια που διατηρεί ο αδελφός του. Τριαντάφυλλος, στη Νέα Ιωνία, το "Άρωμα πλατείας", πλέον ονομάζεται "Άρωμα πλατείας Παντελή Παντελίδη" με φόντο την εικόνα του Παντελίδη, ενώ στο εσωτερικό ο χώρος είναι «γεμάτος» από φωτογραφίες, δίσκους και πράγματα που τον θυμίζουν.

Η σύζυγος αυτού, το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε στο μαγαζί και δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από το εσωτερικό του το οποίο ήταν πραγματικά γεμάτο!

Το μάτι μας, βέβαια, δεν μπορούσε να μην πέσει πάνω στην τεράστια φωτογραφία του Παντελή στον τοίχο... Ανατριχιαστικό... Δείτε στιγμιότυπα παρακάτω:

Παντελής Παντελίδης μαγαζί

Παντελής Παντελίδης τροχαίο