Παντελής Παντελίδης: Συγκλονίζει η εικόνα του πριν το τροχαίο! Το ποτήρι με το ποτό και τα μαύρα ρούχα!

«Διέρρευσε» και προκάλεσε εντυπώσεις!

Παντελής Παντελίδης: Συγκλονίζει η εικόνα του πριν το τροχαίο! Το ποτήρι με το ποτό και τα μαύρα ρούχα!

Συγκλονίζει η εικόνα που είχε ο Παντελής Παντελίδης πριν το τροχαίο! Το ποτήρι με το ποτό και τα μαύρα ρούχα προκαλούν εντύπωση!

Φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της Γλυφάδας, όπου διασκέδαζε ο αδικοχαμένος τραγουδιστής πριν το μοιραίο τροχαίο δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο.

Οι εικόνες δείχνουν τον Παντελή Παντελίδη να παίζει χαρτιά με φίλους στο σπίτι, αλλά και με τις δυο συνεπιβάτηδές του στο μοιραίο SUV, Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου, λίγες ώρες πριν το τροχαίο δυστύχημα, που του στοίχισε τη ζωή στην αερογέφυρα της Βουλιαγμένης.

Οι φωτογραφίες, που δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα, από το τελευταίο βράδυ του, στις 18 Φεβρουαρίου 2016, δείχνουν πρόσωπα που βρίσκονταν όλο το βράδυ δίπλα στον καλλιτέχνη, αλλά και μαρτυρούν την κατάσταση στην οποία ήταν.

Παντελής Παντελίδης: Εικόνα από το τροχαίο ανατριχιάζει ακόμα και σήμερα! Το φορείο δίπλα από τον δρόμο και το σώμα στον...

Ο 32χρονος εν αντιθέσει με τις καταθέσεις της Φρόσως και τη Μίνας, έπαιζε χαρτιά σε πράσινη τσόχα και στο πλευρό του ήταν και οι δυο κοπέλες, που στη συνέχεια έφυγαν μαζί του με το μαύρο τζιπ Mercedes.

Το ποτήρι με το ποτό της φωτογραφίας, που είχε δημοσιεύσει η Μίνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Δείτε τις φωτογραφίες:

Παντελής Παντελίδης τροχαίο
Παντελής Παντελίδης τροχαίο φωτογραφία

Παντελής Παντελίδης: Εικόνα σοκ «διέρρευσε» από το τροχαίο! Το «σημάδι» στο αμάξι που δεν παρατήρησε κανείς...

Εικόνα σοκ «διέρρευσε» από το τροχαίο που είχε ο Παντελής Παντελίδης! Το «σημάδι» στο αμάξι που δεν παρατήρησε κανείς έκανε την εμφάνισή του!

Ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του στις 8.20 το πρωί της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου σε τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 18, στο ύψος του Ελληνικού, όταν το Ι.Χ τύπου τζιπ που οδηγούσε, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες.

Τα δημοσιεύματα πήραν κανονικά «φωτιά» και οι εικόνες που διέρρευσαν κατέκλυσαν το διαδίκτυο! Ωστόσο, μια φωτογραφία με το κατεστραμμένο αυτοκίνητο του Παντελή φέρνει ανατριχίλα! Όπως θα δείτε, πάνω δεξιά στην θέση του συνοδηγού, φαίνεται ένα σημάδι, πιθανόν από αίμα.... Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Παντελής Παντελίδης τροχαίο αμάξι