Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Παντελής Παντελίδης: Εικόνα από το τροχαίο ανατριχιάζει ακόμα και σήμερα! Το φορείο δίπλα από τον δρόμο και το σώμα στον...

Πολύ σκληρές εικόνες από την ΕΛ.ΑΣ!

Παντελής Παντελίδης: Εικόνα από το τροχαίο ανατριχιάζει ακόμα και σήμερα! Το φορείο δίπλα από τον δρόμο και το σώμα στον...
STORIES 25.11.2019 09:36

Εικόνα από το τροχαίο που είχε ο Παντελής Παντελίδης ανατριχιάζει ακόμα και σήμερα! Το φορείο δίπλα από τον δρόμο και το σώμα στον... ίδιο δρόμο που σοκάρει!

Φωτογραφίες από τη στιγμή του απεγκλωβισμού του Παντελή Παντελίδη και των δύο κοριτσιών, λίγα λεπτά μετά το τροχαίο δυστύχημα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ακόμα και σήμερα, σχεδόν 3 χρόνια μετά οι εικόνες προκαλούν το ίδιο συναίσθημα...

Τι φωτογραφίες δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα και δείχνουν το όχημα αμέσως μετά την ανατροπή αλλά και τις προσπάθειες των πυροσβεστών να απεγκλωβίσουν έναν-έναν τους τρεις επιβαίνοντες. Εμείς, εντοπίσαμε το φορείο δίπλα από τον δρόμο αλλά και μια μάζα, που μοιάζει με σώμα ανθρώπου!

Παντελής Παντελίδης: Το συμβάν στην κηδεία του προκάλεσε ανατριχίλα στο Πανελλήνιο! Εικόνες που φέρνουν δάκρυα...

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Παντελής Παντελίδης τροχαίο
Παντελής Παντελίδης θάνατος
Παντελής Παντελίδης τροχαίο σώμα

Παντελής Παντελίδης: Φωτογραφία από το τροχαίο για «λίγους»! Ο λεκές στο αμάξι προκαλεί ανατριχίλα....

Φωτογραφία από το τροχαίο που είχε ο Παντελής Παντελίδης για «λίγους»! Ο λεκές στο αμάξι προκαλεί ανατριχίλα και η εικόνα είναι σκληρή....

Καθημερινά -ιδίως τις τελευταίες ημέρες- ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για τις συνθήκες του τροχαίου του Παντελίδη βγαίνουν στο φως.

Ωστόσο, μια φωτογραφία από εκείνο το βράδυ, και συγκεκριμένα από το αμάξι στο οποίο έχασε την ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, προκαλεί ανατριχίλα! Όπως θα δείτε, στον ουρανό του αμαξιού υπάρχει ένας λεκές! Ο λεκές αυτός είναι από αίμα και μάλιστα η εικόνα έχει χαρακτηριστεί από την τροχαία πολύ σκληρή. Εμείς, την δημοσιεύουμε αλλά προειδοποιούμε ότι είναι για λίγους καθώς δεν μπορούν όλοι να την δουν:

Παντελής Παντελίδης: Το συμβάν στην κηδεία του προκάλεσε ανατριχίλα στο Πανελλήνιο! Εικόνες που φέρνουν δάκρυα...

Παντελίδης φωτογραφία τροχαίο

Παντελής Παντελίδης: Εικόνα σοκ «διέρρευσε» από το τροχαίο! Το «σημάδι» στο αμάξι που δεν παρατήρησε κανείς...

Εικόνα σοκ «διέρρευσε» από το τροχαίο που είχε ο Παντελής Παντελίδης! Το «σημάδι» στο αμάξι που δεν παρατήρησε κανείς έκανε την εμφάνισή του!

Ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του στις 8.20 το πρωί της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου σε τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 18, στο ύψος του Ελληνικού, όταν το Ι.Χ τύπου τζιπ που οδηγούσε, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες.

Τα δημοσιεύματα πήραν κανονικά «φωτιά» και οι εικόνες που διέρρευσαν κατέκλυσαν το διαδίκτυο! Ωστόσο, μια φωτογραφία με το κατεστραμμένο αυτοκίνητο του Παντελή φέρνει ανατριχίλα! Όπως θα δείτε, πάνω δεξιά στην θέση του συνοδηγού, φαίνεται ένα σημάδι, πιθανόν από αίμα.... Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Παντελής Παντελίδης τροχαίο αμάξι

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κωνσταντίνος Αργυρός: Συγκινημένος πάνω από τον τάφο του Παντελή Παντελίδη! Κρατούσε ένα....

Παντελής Παντελίδης: Η «απαγορευμένη» φωτογραφία από το τροχαίο! Το σεντόνι και η σωρός!

Διαβάστε περισσότερα stories στο Youweekly.gr

Share