Παντελής Παντελίδης: Το συμβάν στην κηδεία του προκάλεσε ανατριχίλα στο Πανελλήνιο! Εικόνες που φέρνουν δάκρυα...

Λαοθάλασσα στο τελευταίο αντίο!

Παντελής Παντελίδης: Το συμβάν στην κηδεία του προκάλεσε ανατριχίλα στο Πανελλήνιο! Εικόνες που φέρνουν δάκρυα...

Το συμβάν στην κηδεία του Παντελή Παντελίδη, προκάλεσε ανατριχίλα στο Πανελλήνιο. Οι εικόνες που τον οδηγούσαν στην τελευταία του κατοικία φέρνουν δάκρυα.

Ήταν 16 Φεβρουαρίου του 2016, όταν «έσκασε» σαν «βόμβα» πως ο τραγουδιστής έχασε την ζωή σου σε τροχαίο δυστύχημα και κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Από το πρώτο λεπτό η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου, ενώ υπήρχε πρωτοσέλιδο σε όλες τις εφημερίδας και πρώτο θέμα σε sites και εκπομπές.

Παντελής Παντελίδης: Το τραγικό περιστατικό στην κηδεία του! Δεν σεβάστηκαν τον θάνατό του! Βίντεο ντοκουμέντο στην φόρα...

Στις 20 Φεβρουαρίου φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία. Αυτό που προκάλεσε ανατριχίλα στο Πανελλήνιο είναι πως μαζί με τους ανθρώπους που γνώριζαν τον Παντελή Παντελίδη στην κηδεία του βρέθηκε χιλιάδες κόσμος που τον θαύμαζε και άκουγε τα τραγούδι του. Μάλιστα, οι κάμερες είχαν καταγράψει πολύ κόσμο να κλαίει.

Παντελής Παντελίδης κηδεία

Τροχαίο τραγουδιστής

Παντελής Παντελίδης: Εικόνα σοκ «διέρρευσε» από το τροχαίο! Το «σημάδι» στο αμάξι που δεν παρατήρησε κανείς...

Εικόνα σοκ «διέρρευσε» από το τροχαίο που είχε ο Παντελής Παντελίδης! Το «σημάδι» στο αμάξι που δεν παρατήρησε κανείς έκανε την εμφάνισή του!

Ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του στις 8.20 το πρωί της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου σε τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 18, στο ύψος του Ελληνικού, όταν το Ι.Χ τύπου τζιπ που οδηγούσε, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες.

Τα δημοσιεύματα πήραν κανονικά «φωτιά» και οι εικόνες που διέρρευσαν κατέκλυσαν το διαδίκτυο! Ωστόσο, μια φωτογραφία με το κατεστραμμένο αυτοκίνητο του Παντελή φέρνει ανατριχίλα! Όπως θα δείτε, πάνω δεξιά στην θέση του συνοδηγού, φαίνεται ένα σημάδι, πιθανόν από αίμα.... Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Παντελής Παντελίδης τροχαίο αμάξι

Παντελής Παντελίδης: Ξυπνούν μνήμες από το τροχαίο! Τι βρέθηκε στο σημείο που πέθανε;

Τι βρέθηκε στο σημείο που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης; Ξυπνούν μνήμες από το τροχαίο και συγκλονίζουν!

Υπενθυμίζεται ότι το μοιραίο τροχαίο έγινε στις 18 Φεβρουαρίου 2016, μόλις 1 μέρα πριν την προγραμματισμένη πρεμιέρα του.

Ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ήταν ακαριαίος και προήλθε από έναν συμπαγή πάσσαλο από χάλυβα που τον χτύπησε στο κεφάλι την ώρα της ανατροπής του τζιπ. Ο άτυχος νέος έφερε κι άλλα σοβαρά τραύματα, τα οποία όμως δεν ήταν θανατηφόρα. Το μεταλλικό στήριγμα των παλιών κιγκλιδωμάτων, πέρασε μέσα από την οροφή και το πλαϊνό τζάμι του τζιπ, προκαλώντας το θανατηφόρο τραύμα στον τραγουδιστή.

Σε συνδυασμό και με τα πρώτα στοιχεία των πραγματογνωμόνων, προκύπτει ότι ο Παντελίδης ζούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της τρελής πορείας του οχήματος, μέχρι την πτώση, καθώς είχε υποστεί θλαστικά τραύματα, βαριές κακώσεις και κατάγματα, που δεν ευθύνονται όμως για τον θάνατό του.

Παντελής Παντελίδης: Βρέθηκε σε αδιέξοδο πριν το τροχαίο! Το μοιραίο λάθος του κόστισε την ζωή;

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το μοιραίο τραύμα ήταν τόσο σοβαρό, που προκάλεσε τον ακαριαίο θάνατό του. Το ίδιο μεταλλικό αντικείμενο, μέρος των κιγκλιδωμάτων στα οποία έπεσε το όχημα κατά την ανατροπή του, τραυμάτισε σοβαρά και την 30χρονη Μυρσίνη Αρναούτη, η οποία καθόταν στο πίσω κάθισμα, ακριβώς πίσω από τον Παντελή Παντελίδη. Η 30χρονη τραυματίστηκε στα πάνω και στα κάτω άκρα.

Ωστόσο, ένα αντικείμενο που βρέθηκε στο σημείο προκαλεί ανατριχίλα:

Το μπρελόκ με το όνομα του καλλιτέχνη που «πρωταγωνίστησε» σε βιντεοκλίπ τραγουδιού του βρέθηκε σπασμένο στον τόπο του δυστυχήματος. Ιδού και η σχετικές εικόνες....

Παντελής Παντελίδης τροχαίοΠαντελής Παντελίδης τροχαίο θάνατος