Παντελής Παντελίδης: Δικαστική δικαίωση για την οικογένειά του! Στο «φως» επίσημα έγγραφα!

Αναλυτικά η απόφαση!

Παντελής Παντελίδης: Δικαστική δικαίωση για την οικογένειά του! Στο «φως» επίσημα έγγραφα!

Δικαστική δικαίωση για την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη και για το τραγούδι «Απομακρυνθήκαμε»! Βγήκαν στο «φως» της δημοσιότητας τα επίσημα έγγραφα!

Σύμφωνα με την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδοποιού το τραγούδι έκλεψε κάνοντας ελάχιστες αλλαγές, ο τραγουδιστής Σπύρος Μαγδάλης με τον ψευδώνυμο Σπύρος Μακρής.

Διαβάστε αναλυτικά την απόφαση του δικαστηρίου:

Με την 6139/ 2019 απόφαση Ασφαλιστικών μέτρων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών δικαιώθηκε η οικογένεια Παντελή Παντελίδη για τον υφαρπαγή του τραγουδιού του Παντελή Παντελίδη «Απομακρυνθήκαμε» από τον τραγουδιστή με το όνομα Σπύρος Μαγδάλης και ψευδώνυμο Σπύρος Μακρής, ο οποίος με σκοπό να σφετεριστεί το τραγούδι, έκανε δημόσιες αναρτήσεις στο διαδίκτυο, όπου το ερμήνευε και το παρουσίαζε σαν δικό του τραγούδι από τον Ιανουάριο 2019.

Η οικογένεια Παντελή Παντελίδη, με την πληρεξούσια δικηγόρο τους Έλλη Γ. Ρούσσου, στράφηκαν κατά του τραγουδιστή Σπύρου Μακρή, με την από 31-1-2019 αίτησή τους ασφαλιστικών μέτρων, για την προστασία της πατρότητας του μουσικού έργου του Παντελή Παντελίδη, ώστε να απαγορευθεί η κάθε χρήση/εκμετάλλευση αυτού του τραγουδιού από το Σπύρο Μακρή. Ο Σπύρος Μακρής, μετά την επίδοση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων σε αυτόν από την οικογένεια Παντελίδη, κατέθεσε την από 14-2-2019 αίτηση ασφαλιστικών όπου ισχυριζόταν ότι το τραγούδι δήθεν είναι δικό του ζητούσε να μην το χρησιμοποιεί η οικογένεια Παντελή Παντελίδη.

Οι δύο αιτήσεις συνεκδικάστηκαν την 17η Απριλίου 2019 και το δικαστήριο με την 6139/ 2019 δικαστική απόφαση, απαγόρευσε στο Σπύρο Μακρή να χρησιμοποιεί/εκμεταλλεύεται με οποιονδήποτε τρόπο το τραγούδι του Παντελή Παντελίδη «Απομακρυνθήκαμε» και απέρριψε τη δική του αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

Παράλληλα ο ίδιος ο τραγουδιστής Σπύρος Μακρής, μετά την αίτηση που κατέθεσε η οικογένεια εναντίον του, ανήρτησε στο Facebbok στη σελίδα του υβριστικό και συκοφαντικό δημοσίευμα κατά της οικογένειας Παντελή Παντελίδη, για το οποίο η οικογένεια έχει προσφύγει στην ποινική δικαιοσύνη για την απόδοση των ποινικών ευθυνών του.

*Το κείμενο αυτό είναι γραμμένο από την δικηγορική εταιρεία Έλλη Γ. Ρούσσου & Συνεργάτες.

Μάλιστα να σας θυμίσουμε πως το 2014 γνωστός μουσικοσυνθέτης είχε πάει τον Παντελή Παντελίδη δικαστικώς και του ζητούσε 100.000 ευρώ!

Παντελής Παντελίδης: Τα ντοκουμέντα που ήρθαν στο φως από το θάνατο του! Το γεμάτο αίματα αυτοκίνητο και....

Τα ντοκουμέντα που ήρθα στο φως της δημοσιότητας από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη ανατριχιάζουν. Το γεμάτο αίματα αυτοκίνητο και το διαλυμένο εσωτερικό του.

Ο τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή το 2016 σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα και βρισκόταν μαζί με την Μήνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου.

Η πρόσκρουση του μαύρου SUV που οδηγούσε ο Παντελή Παντελίδης, έγινε πλευρικά. Οι εικόνες δείχνουν ότι το όχημα υπέστη ζημιές μόνο στην δεξιά πλευρά, ενώ το υπόλοιπο έμεινε σχεδόν ανέπαφο. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκαν μόνο οι αερόσακοι τύπου κουρτίνας στη θέση του συνοδηγού και ο πλευρικός της ίδιας πλευράς και όχι οι υπόλοιποι. Και από αυτά τα ντοκουμέντα φαίνεται ότι τον θάνατο σκόρπισαν οι μπαριέρες που έσπασαν και μπήκαν μέσα στο αυτοκίνητο.

Μάλιστα, δεν είναι μόνο το εσωτερικό του αυτοκινήτου που σοκάρει. Απέξω το αυτοκίνητο σκορπά ανατριχίλα...

Παντελής Παντελίδης τροχαίο

Θάνατος αυτοκίνητο