Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Παντελής Παντελίδης: Φωτογραφία - αποκάλυψη για το τροχαίο! Τα σπασμένα τζάμια και η «διαλυμένη» ρόδα!

Προκαλεί σοκ!

Παντελής Παντελίδης: Φωτογραφία - αποκάλυψη για το τροχαίο! Τα σπασμένα τζάμια και η «διαλυμένη» ρόδα!
STORIES 04.12.2019 09:07

Φωτογραφία - αποκάλυψη για το τροχαίο που είχε ο Παντελής Παντελίδης! Τα σπασμένα τζάμια και η «διαλυμένη» ρόδα που προκαλεί ανατριχίλα!

Υπενθυμίζουμε ότι έχουν περάσει σχεδόν 4 χρόνια από το μοιραίο τροχαίο, που σημειώθηκε στις 18/2 2016. Ωστόσο, μέχρι και σήμερα το ενδιαφέρον του κοινού είναι μεγάλο, τόσο για τον τραγουδιστή, όσο και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή του...

Εμείς, ψάξαμε και εντοπίσαμε μια φωτογραφία από το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε. Όπως θα δείτε, όλα τα τζάμια είναι σπασμένα ενώ και η μπροστά δεξιά ρόδα, φαίνεται «διαλυμένη». Επειδή τα λόγια είναι περιττά, όταν μιλάμε για τόσο «δυνατό» υλικό, ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Παντελής Παντελίδης: «Έσπασε» την σιωπή του ο άνθρωπος που τον βρήκε νεκρό στο τροχαίο! «Πάγωσε» στην εικόνα...

Παντελής Παντελίδης τροχαίο φωτογραφία

Παντελής Παντελίδης: Φωτογραφία που «παγώνει» από το τροχαίο! Οι τσακισμένες μπάρες και το λουλούδι που απέμεινε!

Φωτογραφία που «παγώνει» από το τροχαίο που είχε ο Παντελής Παντελίδης! Οι τσακισμένες μπάρες και το λουλούδι που απέμεινε μέχρι τώρα στο σημείο!

Μέσα σε 200 σελίδες του πορίσματος που φέρνει στο φως το protothema.gr, περιγράφονται οι συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη στις 18 Φεβρουαρίου 2016.

Τα σημαντικότερα ευρήματα του πορίσματος δείχνουν ότι το μαύρο Mercedes έτρεχε με 118 χιλιόμετρα την ώρα, δεν υπήρχαν ίχνη φρεναρίσματος και πως το όχημα έφυγε από το δρόμο χωρίς να υπάρξει κάποια παρεμβολή άλλου αυτοκινήτου. Επιπροσθέτως ως αιτία του δυστυχήματος παρουσιάζεται ο ανθρώπινος παράγοντας και όχι κάποια μηχανική βλάβη ή κατασκευαστικό λάθος του δρόμου.

Παντελής Παντελίδης: Η τραγική ειρωνεία της μοιραίας νύχτας! Δεν το γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα...

Παντελής Παντελίδης τροχαίο σημείο

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι δεν κατονομάζεται ο οδηγός αφού οι πραγματογνώμονες παρέμειναν στην αυτοψία της Τροχαίας στην οποία αναφέρεται ως οδηγός ο τραγουδιστής.

Παντελής Παντελίδης: Συγκλονίζει η εικόνα του πριν το τροχαίο! Το ποτήρι με το ποτό και τα μαύρα ρούχα!

Το δυστύχημα οφείλεται σε ανθρώπινο παράγοντα

«Το τροχαίο δυστύχημα οφείλεται μόνο σε ανθρώπινο παράγοντα και συγκεκριμένα σε όποιον οδηγούσε το ΙΚΥ- 4245 Ι.Χ αυτοκίνητο τη στιγμή του δυστυχήματος. Όποιος οδηγούσε, αφού αρχικά εκινείτο επί της γέφυρας εξόδου του πρώην ανατολικού αερολιμένα Αθηνών προς τη λεωφόρο Βουλιαγμένης με κατεύθυνση προς Αθήνα για κάποιο λόγο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και συγκρούστηκε με τον εμπρόσθιο δεξιό τροχό πάνω στο υπερυψωμένο τσιμεντένιο τοιχίο»

Το αυτοκίνητο κινούνταν με 118 χλμ/ανά ώρα

«Η ελάχιστη ταχύτητα με την οποία κινούνταν το αυτοκίνητο τη στιγμή του δυστυχήματος ήταν 118 χιλιόμετρα την ώρα. Από τον λεπτομερή μακροσκοπικό – οπτικό έλεγχο προκειμένου να εξεταστούν τα συστήματα διεύθυνσης, ανάρτησης και λοιπά συστήματα για να διαπιστωθεί αν αυτά λειτουργούσαν κανονικά πριν το δυστύχημα δεν διαπιστώσαμε ότι υπήρχαν προβλήματα στα συστήματα του αυτοκινήτου. Δεν διαπιστώσαμε στοιχεία ούτε υπήρχαν ευρήματα όπως φθορές, ρηγματώσεις, λακούβες ή ανωμαλία επί του οδοστρώματος που να μας οδηγούν στην ακαταλληλότητα ή επικινδυνότητα του οδοστρώματος για την κυκλοφορία των οχημάτων».

Τα πιθανά αίτια του δυστυχήματος

«Τα πιθανά αίτια που προκάλεσαν την εκτροπή από την κανονική πορεία του οχήματος κατά την άποψη μας ήταν τα ακόλουθα:

Κάποιο πρόβλημα που παρουσιάστηκε στον οδηγό όπως ξαφνικό πρόβλημα υγείας, ζάλη, καρδιακό επεισόδιο, επιληπτικό επεισόδιο, κατανάλωση ποσότητας αλκοόλ, χρήση απαγορευμένων ουσιών.
Κόπωση ή υπνηλία του οδηγού, στιγμιαία απόσπαση προσοχής όπως κινητό τηλέφωνο, τυχόν ακατάλληλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός».
Παντελής Παντελίδης τροχαίο σημείο

*Το θέμα δημοσιεύθηκε στο Iefimerida.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κωνσταντίνος Αργυρός: Συγκινημένος πάνω από τον τάφο του Παντελή Παντελίδη! Κρατούσε ένα....

Παντελής Παντελίδης: Η «απαγορευμένη» φωτογραφία από το τροχαίο! Το σεντόνι και η σωρός!

Διαβάστε περισσότερα stories στο Youweekly.gr

Share