Παντελής Παντελίδης: Η τραγική ειρωνεία της μοιραίας νύχτας! Δεν το γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα...

Αποκάλυψη-σοκ!

Παντελής Παντελίδης: Η τραγική ειρωνεία της μοιραίας νύχτας! Δεν το γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα...

Η τραγική ειρωνεία της μοιραίας νύχτας που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης! Δεν το γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα...

Ο γνωστός τραγουδιστής έφυγε από την ζωή στις 18 Φεβρουαρίου του 2016, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, ύστερα από ένα φρικτό τροχαίο δυστύχημα που είχε με το αυτοκίνητο.

Ο τραγουδιστής Χάρης Ακριτίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα σε εφημερίδα έκανε μια αποκάλυψη για εκείνο το μοιραίο βράδυ που δεν γνώριζε κανείς!

Χάρης Ακριτίδης Παντελής Παντελίδης τραγουδιστής

Είπε χαρακτηριστικά:

«Καταρχάς το δυστύχημα έγινε κάτω από το σπίτι μου. Ήμουν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο σημείο. Πάγωσα. Τρόμος. Δεν θέλω να τα θυμάμαι. Από την άλλη, ο γιος μου ήταν ο μετρ του στο κέντρο διασκέδασης όπου θα εμφανιζόταν. Συνεπώς το ζήσαμε δύσκολα στο σπίτι μας.

Με τον Παντελή είχαμε γεννηθεί την ίδια μέρα, καλό παιδί, με ευγένεια και ταλέντο απέραντο. Ερχόταν στα μαγαζιά όπου τραγουδούσα, πριν γίνει φίρμα, και πάντα του έδινα το μικρόφωνο. Του άρεσε να τραγουδά Νότη Σφακιανάκη. Όταν έγινε διάσημος, συνέχισε να με τιμά στις πρεμιέρες, κι έχουμε περάσει βράδια με πολλά γέλια και ιστορίες».

Παντελής Παντελίδης: Η κίνηση τρία χρόνια μετά τον θάνατο του που ανατριχιάζει! Η φωτογραφία που έκανε το γύρο του διαδικτύου!

Και στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το ποιος τον ειδοποίηση για το τροχαίο έκανε την αποκάλυψη!

«Ο επιχειρηματίας με ειδοποίησε. Και η ειρωνεία της τύχης; Εκείνος βρισκόταν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για τα διαβατήρια του Παντελή και του Αντώνη Ρέμου για ένα tour στην Αυστραλία. Και λίγα μέτρα πιο μακριά ο Παντελίδης ήταν νεκρός».

Παντελής Παντελίδης: Ανατριχιαστικό! Φωτογραφία ντοκουμέντο από σημείωμα που βρέθηκε πάνω στο εικονοστάσι του!

Ανατριχιαστικό! Φωτογραφία ντοκουμέντο από σημείωμα που βρέθηκε πάνω στο εικονοστάσι του τραγουδιστή Παντελής Παντελίδης, στο σημείο που βρέθηκε νεκρός.

Το περιστατικό αυτό συνέβη το 2016 και ακόμα προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα!

Πέντε περίπου μήνες μετά τον ξαφνικό χαμό του Παντελή Παντελίδη και τα σενάρια που θέλουν την 21 ετών Φρόσω Κυριάκου να βρισκόταν στο τιμόνι του μοιραίου τζιπ, η οικογένεια του τραγουδιστή εξακολουθεί να ψάχνει την αλήθεια.

Από τη μία η μαρτυρία των δύο γυναικών που βρίσκονταν μαζί του στο αυτοκίνητο το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου και από την άλλη οι μάρτυρες που υποστηρίζουν πως άκουσαν τη Φρόσω να δηλώνει πως θα οδηγήσει εκείνη και μετά τη σύγκρουση την είδαν να βγαίνει από τη θέση του οδηγού, καθιστούν σαφές πως η υπόθεση θα πάρει καιρό έως ότου διαλευκανθεί.

Μίνα Αρναούτη: Αποκαλύπτει πρώτη φορά για το τροχαίο! «Η οικογένεια δεν θα είχε ευθύνη αν....»

Αυτή τη φορά, ένα μυστηριώδες σημείωμα έκανε την εμφάνισή του στο εικονοστάσι που φτιάχτηκε από τους θαυμαστές του Παντελή, το οποίο στοχοποιεί τη Μίνα Αρναούτη, με όσα γράφονται να «δικαιώνουν» όλους εκείνους που υποστηρίζουν πως ο Παντελής δεν ήταν εκείνος που οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Αναλυτικά, το σημείωμα γράφει: «Τι έγινε στην Αγία Τριάδα μέχρι τοparking του αεροδρομίου στις 8 παρά τέταρτο; Μυρσίνη γιατί είπες ψέματα ενώ στον Ευαγγελισμό έλεγες «Μας σκότωσε η μαλακισμένη»; Φοβάσαι μη σε δώσει η Φρόσω για τα νταραβέρια σου και έτσι σε έχει δεμένη! Στον εκβιαστών αυτοί που κλέβαν παράνομα τον χαζό και στα κανάλια αυτές. Αλλιώς ο Παντελής θα σκοτωθεί 2η φορά».

Το σημείωμα βρήκε ο αδερφός του Παντελή, Τριαντάφυλλος και έσπευσε να δημοσιεύει φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με τα σχόλια να είναι δεκάδες. «Αυτό βρέθηκε στο σημείο που χάθηκε ο Παντέλος. Τα συμπεράσματα δικά σας», αρκέστηκε να σχολιάσει.

Παντελής Παντελίδης σημείωμα εκεί που βρέθηκε νεκρός