Παντελής Παντελίδης: Η κίνηση τρία χρόνια μετά τον θάνατο του που ανατριχιάζει! Η φωτογραφία που έκανε το γύρο του διαδικτύου!

Θα συγκινηθείτε...

Παντελής Παντελίδης: Η κίνηση τρία χρόνια μετά τον θάνατο του που ανατριχιάζει! Η φωτογραφία που έκανε το γύρο του διαδικτύου!

Μια κίνηση τρία χρόνια μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, ανατριχιάζει. Η φωτογραφία, έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί κύμα συγκίνησης.

Ο τραγουδιστής που "έφυγε" σε νέα ηλικία, άφησε πίσω του μεγάλη ιστορία στην μουσική βιομηχανία, ενώ τα τραγούδια του ακούγονται παντού μέχρι και σήμερα.

Η οικογένεια του δεν παύει λεπτό να τον σκέφτεται, ενώ οι εξελίξεις με την Μίνα Αρναούτη είναι ραγδαίες.

Ο αδερφός του για να τον τιμήσει, έκανε στην πλάτη του τατουάζ με διάφορους στίχους από τραγούδια του, το όνομα του, αλλά και τον ίδιο τον τραγουδιστή.

Η φωτογραφία έκανε το γύρο του διαδικτύου και έφερε στο μυαλό μνήμες.

Παντελής Παντελίδης εικόνα μετά το θάνατο του

Παντελής Παντελίδης: Ανατριχιαστικό! Φωτογραφία ντοκουμέντο από σημείωμα που βρέθηκε πάνω στο εικονοστάσι του!

Ανατριχιαστικό! Φωτογραφία ντοκουμέντο από σημείωμα που βρέθηκε πάνω στο εικονοστάσι του τραγουδιστή Παντελής Παντελίδης, στο σημείο που βρέθηκε νεκρός.

Το περιστατικό αυτό συνέβη το 2016 και ακόμα προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα!

Πέντε περίπου μήνες μετά τον ξαφνικό χαμό του Παντελή Παντελίδη και τα σενάρια που θέλουν την 21 ετών Φρόσω Κυριάκου να βρισκόταν στο τιμόνι του μοιραίου τζιπ, η οικογένεια του τραγουδιστή εξακολουθεί να ψάχνει την αλήθεια.

Από τη μία η μαρτυρία των δύο γυναικών που βρίσκονταν μαζί του στο αυτοκίνητο το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου και από την άλλη οι μάρτυρες που υποστηρίζουν πως άκουσαν τη Φρόσω να δηλώνει πως θα οδηγήσει εκείνη και μετά τη σύγκρουση την είδαν να βγαίνει από τη θέση του οδηγού, καθιστούν σαφές πως η υπόθεση θα πάρει καιρό έως ότου διαλευκανθεί.

Μίνα Αρναούτη: Αποκαλύπτει πρώτη φορά για το τροχαίο! «Η οικογένεια δεν θα είχε ευθύνη αν....»

Αυτή τη φορά, ένα μυστηριώδες σημείωμα έκανε την εμφάνισή του στο εικονοστάσι που φτιάχτηκε από τους θαυμαστές του Παντελή, το οποίο στοχοποιεί τη Μίνα Αρναούτη, με όσα γράφονται να «δικαιώνουν» όλους εκείνους που υποστηρίζουν πως ο Παντελής δεν ήταν εκείνος που οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Αναλυτικά, το σημείωμα γράφει: «Τι έγινε στην Αγία Τριάδα μέχρι τοparking του αεροδρομίου στις 8 παρά τέταρτο; Μυρσίνη γιατί είπες ψέματα ενώ στον Ευαγγελισμό έλεγες «Μας σκότωσε η μαλακισμένη»; Φοβάσαι μη σε δώσει η Φρόσω για τα νταραβέρια σου και έτσι σε έχει δεμένη! Στον εκβιαστών αυτοί που κλέβαν παράνομα τον χαζό και στα κανάλια αυτές. Αλλιώς ο Παντελής θα σκοτωθεί 2η φορά».

Το σημείωμα βρήκε ο αδερφός του Παντελή, Τριαντάφυλλος και έσπευσε να δημοσιεύει φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με τα σχόλια να είναι δεκάδες. «Αυτό βρέθηκε στο σημείο που χάθηκε ο Παντέλος. Τα συμπεράσματα δικά σας», αρκέστηκε να σχολιάσει.

Παντελής Παντελίδης σημείωμα εκεί που βρέθηκε νεκρός