Μίνα Αρναούτη: Το δημόσιο ξέσπασμα για την οικογένεια του Παντελίδη! «Τώρα που δεν τους συμφέρει...σώπασαν»!

Ζητά αποζημίωση!

Μίνα Αρναούτη: Το δημόσιο ξέσπασμα για την οικογένεια του Παντελίδη! «Τώρα που δεν τους συμφέρει...σώπασαν»!

Η Μίνα Αρναούτη προέβη σε ένα δημόσιο ξέσπασμα για την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη! «Τώρα που δεν τους συμφέρει...σώπασαν»!

Πριν από λίγες μέρες, η Μίνα Αρναούτη είχε μιλήσει ανοιχτά στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για την αγωγή που επρόκειτο να κάνει στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, μετά το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο τραγουδιστής.

Μίνα Αρναούτη: "Αν μπορούσα να αλλάξω κάτι θα έσωνα τον Παντελίδη!" - Πέταξε "βόμβα" για νέες αγωγές στην οικογένειά του!

Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει: «Είμαι σε μια φάση που περιμένω κι εγώ να αρχίσω να δουλεύω σιγά σιγά, γιατί μετά από αυτό που πέρασα δεν εργάζομαι. Είμαι σε μία φάση να ζητήσω την αποζημίωση για την υπόθεση με τον Παντελή Παντελίδη, αλλά έχω άλλο ένα χειρουργείο. Πάντα λέω ότι είναι το τελευταίο, αλλά τελικά δεν τελειώνει. Ελπίζω αυτό να είναι το τελευταίο. Πριν τα Χριστούγεννα θα γίνει η αγωγή για ηθική και σωματική βλάβη. Έχω τεράστια προβλήματα, φοβίες, άγχος. Συμβουλεύτηκα ψυχίατρο. Διεκδικώ τα έξοδα για την αποκατάστασή μου από το τροχαίο, από την ασφαλιστική. Δεν έχω κινηθεί ακόμα νομικά εναντίον της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, αλλά θα κινηθώ».

«Με ενοχλεί πάρα πολύ που με βλέπουν στον δρόμο και με συνδέουν με το δυστύχημα. Αυτό θα ήθελα να ξεχαστεί».

Σήμερα, η Μίνα Αρναούτη ξέσπασε για μία ακόμη φορά δημόσια κατά της οικογένειας του τραγουδιστή, μέσα από μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Τώρα που δεν συμφέρει να είναι το θέμα στην επικαιρότητα σώπασαν! Τώρα θα βάλω και εγώ φωτο εξωφύλλου αντί για δικαίωση που είχαν αυτοί, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ! Εμένα βρήκατε όλοι σας; Εμένα; Το Σωστό είναι σωστό, ακόμα κι αν όλοι είναι εναντίον του, και το Άδικο είναι άδικο, ακόμα κι αν όλοι είναι υπέρ του» έγραψε χαρακτηριστικά.

αρναούτη παντελίδης τροχαίο

Μίνα Αρναούτη: Σε αγωγές και αποζημίωση για το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη! (Bίντεο)

Η Μίνα Αρναούτη σκοπεύει να κάνει αγωγές για το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη, προκειμένου να πάρει αποζημίωση!

Στο στόχαστρό της βρίσκεται και ο Sin Boy για τις τελευταίες του δημοσιεύσεις!

Αποκλειστικά στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, Ιωάννης Κωλέττης, ο οποίος σημείωσε πως η υπόθεση του τροχαίου έχει τελεσιδικήσει αναφορικά με το ποιος οδηγούσε, αλλά εκκρεμεί η αποζημίωση, αποκαλύπτοντας πως θα κάνουν αγωγή σε ένα μήνα για αυτό.

Συγκεκριμένα είπε: «Έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση σε ό,τι αφορά ποιος οδηγούσε. Εκκρεμεί το θέμα της αποζημίωσης. Το δικαίωμα του θύματος στα τροχαία ατυχήματα, ασκείται κατά διακριτική ευχέρεια και εναντίον του υπαιτίου ή σε περίπτωση θανάτου εναντίον της οικογένειάς του και εναντίον της εταιρείας. Εμείς προτιθέμεθα να κάνουμε αγωγή σε αμφότερους. Είναι ζήτημα ενός μήνα να κάνουμε την αγωγή για την αποζημίωση.

Ήταν πολύ δύσκολη υπόθεση, η οποία με τη δημοσιότητα που πήρε έγινε ακόμα πιο δύσκολη. Σε αυτή την προσπάθεια, εγώ ήμουν μόνος μου.

Μίνα Αρναούτη: «Είμαι 3,5 χρόνια σε χειρουργεία! Έκανα μια επέμβαση από την οποία βγήκα με...»!

Είναι δεδομένο ότι θα κινηθούμε νομικά και εναντίον του κυρίου αυτού (σ.σ. Sin Boy) και ποινικά και αστικά. Οφείλουν κάποιοι κύριοι να ζητήσουν συγγνώμη από τη Μίνα Αρναούτη για όλο αυτό το οποίο πέρασε όλο αυτό το διάστημα. Η εντολέας μου έχει δώσει ήδη εντολή να κινηθούμε νομικά και εναντίον κάποιων συγκεκριμένων δημοσιογράφων και site».